Confesiunea unui tatic de fete: „Toata viata mi-am dorit sa am baieti”

„De cand ma stiu, atunci cand ma gandeam sa am copii, imi doream sa am baieti”  asa isi incepe postarea pe Facebook, Jose Balderrama, un tatic de fete.

Ce va spune in continuare insa, te va lasa fara cuvinte si va demonstra ca dragostea fata de copii nu are nicio limita si nu tine cont de absolut nimic.

Iata ce a scris acest tatic pe contul sau de Facebook.

„De cand ma stiu, cand ma gandeam sa am copii, imi doream sa am baieti. Cred ca este in natura umana, pentru ca vedeam copilaria viitorilor mei copii, exact ca pe a mea. Imi imagineam ca vom juca baseball in curte si vom merge in parc sa jucam fotbal si tot soiul de astfel de activitati pe care sa le fac cu fiii mei.

In mintea mea, mereu imi spuneam ca voi avea baieti. Pe de alta parte, toata viata mea am incercat sa inteleg fetele: Cum as putea sa cresc o fata? In plus, multi tatici de fetite ajung sa aiba unghiile de la picioare pictate cu oja la un moment dat.

Insa, dupa ce am stat mult si m-am gandit, am realizat ca singura dorinta este sa am un copil sanatos si fericit, nu ceea ce acum pare, un gand egosit de a-mi dori un baiat care sa semene cu mine si sa faca lucrurile pe care eu mi le doresc.

Acum, literalmente, nu imi pot imagina cum ar fi sa am un baiat, sau cum ar fi fost sa nu le am pe cele 2 fiice ale mele. Ele au deja 8 si 4 ani si avem echipe preferate la baschet si fotbal american. In plus, astept cu nerabdare sa le indimidez primii iubiti.

Ce as putea mai mult sa imi doresc ca tata, decat doua fete frumoase, imbracate in rochite, care imi zambesc sau care rad la glumele mele uneori stupide.

In ceea ce priveste unghiile de la picioare pictate cu oja, aleg varianta de bleu deschis”

Sursa: Facebook
Foto: 123rf.com; Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie