Copiii abandonati in spitalul Marie Curie, alinati de voluntari

In Spitalul de copii Marie Curie din Capitala, oameni de toate varstele se pot oferi voluntari pentru a le fi alaturi copiilor ramasi ai nimanui, sau pe care parintii ii viziteaza rareori.

 

Proiectul de voluntariat, ce poarta numele „Niciun copil singur in spital”, este initiativa asociatiei Inima Copiilor, in colaborare cu dr. Catalin Carstoveanu, medic neonatolog in spitalul Marie Curie.

Voluntari de toate varstele, parinti cu imprumut pentru copiii abandonati in spital

In prezent, in spital exista oameni binevoitori, cu varste cuprinse intre 17 si 89 de ani, ce isi pun timpul la dispozitie pentru a sta cu cei mici, a-i hrani si a le tine companie.

In majoritatea cazurilor, e vorba de copii pe care parintii fie i-au abandonat in spital, fie pe care parintii nu ii pot vizita frecvent. Multi dintre bebelusii carora voluntarii le tin loc de parinti temporari au suferit interventii chirurgicale si sunt in continuare sub tratament, adesea necesitand injectii si alte proceduri dureroase.

Daca doresti sa devi voluntar si sa iti donezi timpul copiilor internati in Spitalul Marie Curie, te poti inscrie in programul de voluntariat aici, urmand a fi contactat apoi de reprezentantii asociatiei.

Sursa: Digi24

Imagine: 123rf


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie