Copil terorizat de mama si concubinul sau, imbracat in Mos Craciun

UPDATE 11 decembrie 2017

Primele declaratii ale mamei al carui copil a fost terorizat de concubinul imbracat in Mos Craciun.

In imaginile difuzate sa vede cum mama rade in timp ce copilul este altoit de cel care s-a aflat ulterior ca este fratele mamei sau imbracat in Mos Craciun si este pur si simplu ingrozit. Mama declara ca isi iubeste nespus de tare copilul dar pentru ca este un copil „nrazdravan” a vrut doar sa il sperie putin si sa ii dea o lectie pentru a se cuminti.

„Am vrut să îl speriu puţin de Moş. A primit şi cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moşu`. Recunosc că, ca şi mamă am greşit puţin. Îl cresc singură. Aşa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greşit. E copilul meu şi mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puţin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată' – a declarat mama pentru Adevarul.

Speriata de amploarea pe care a luat-o filmarea si intregul incident, mama a recunoscut ca a exagerat insa isi motiveaza gestul prin faptul ca isi creste singura copilul de 5 ani si ca nu si-a maltrata niciodata copilul.

Daca mama isi regreta decizia, bunica copilului nu arata nicio urma de regret si declara ca nu vede nimic gresit in ceea ce s-a intamplat cu copilul.

„Aşa vine Moşu`cu bota, l-a pus să zică nişte rugăciuni şi atât. S-a panicat (n.r. băieţelul) că i-a fost frică de Moş, probabil. Filmuleţul l-a făcut un nepot de-al meu şi I-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău şi ne-a făcut.  Şi la grădiniţă are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată, nici eu, nici maică-sa. Nu consider că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură după care să rămână copilul cu traume. Nu am făcut nimic ieşit din comun, l-a speriat moşul puţin cu bota, asta-i drept' – a declarat bunica pentru Adevarul.

Inspectoratulde Politie Judetean s-a autosesizat dupa interventia Protectiei Copilului care a declarat ca este vorba de abuz, si a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. In urma cercetarilor, cei care vor fi gasiti vinovati risca intre 3 si 7 ani de inchisoare pentru faptele comise.


 

O mama si concubinul sau, dintr-o comuna din Bistrita, au terorizat un baietel de gradinita. Barbatul s-a imbracat in costum de Mos Craciun si l-a amenintat pe copil cu un bat, lovindu-l ocazional. Imaginile au fost surprinse si transmise tatalui, conform Digi24.

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o experienta placuta, momentul in care vine Mosul, s-a transformat in clipe de teroare pentru un copil din Bistrita.
Parintii lui sunt despartiti, iar tatal, ce locuieste in Constanta, i-ar fi trimis mamei baietelului o suma de bani, pentru ca mama sa-i faca o surpriza placuta copilului de Mos Nicolae.

Copil terorizat de mama si concubinul sau, imbracat in Mos Craciun

In schimb, ceea ce mama a planuit se poate vedea in imagini. Copilul este fortat sa stea in genunchi si sa promita ca nu va mai face diferite nazbatii, ca va manca tot la gradinita si ca nu va mai indrazni sa picteze peretii.

Baietelul plange in hohote si este inspaimantat de toiagul „Mosului”, care nu inceteaza sa-l altoiasca ocazional, ori de cate ori raspunsul nu vine suficient de raspicat.
Din ce se poate auzi in filmare, mama pare chiar distrata de tratamentul pe care concubinul sa il aplica copilului ei, dandu-i chiar motive suplimentare sa il ameninte.

Din imagini, femeia pare a mai avea o fata mai mare, care este fortata si ea sa ingenuncheze si sa spuna o rugaciune.

In baza clipului video, tatal a sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, care si-au sesizat colegii din Bistrita Nasaud, care au deschis o ancheta in acest caz.

 

Surse: Digi24; Adevarul
Foto: Captura video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau