Copilul meu s-a lovit la cap

As dori si eu sa stiu ce inseamna la copilul meu de 2 ani si 2 luni traseu eeg spontan cu descarcari de polivarfuri ample lente, grupate, predominant in emisfera stanga? Va adresez aceasta intrebare intrucat in urma cu 2 saptamani a cazut si s-a lovit cu capul de tocul usii, iar in urma traumatismului i s-a umflat locul unde s-a lovit (in spate la ceafa, in dreptul lobului occipital).

A plans putin, dar alte simptome nu a avut, medicul a zis sa revin peste 10 zile sa-i faca un FO si un eeg, FO a iesit normal iar traseul eeg – cel pe care v-i l-am spus mai sus, dar tinand cont ca nu a fost sedat inclin sa cred ca rezultatul nu este relevant 100%.

Medicul neurochirurg mi-a zis sa-i fac un tomograf, iar eu am refuzat pentru ca nu vreau sa-l mai radiez iar si daca, clinic copilul este bine nu vad de ce ma grabeste neurochirurgul cu tomograful, m-am gandit sa-i repet eeg, dar copilul sa fie sedat. Astept cu nerabdare raspunsul dvs, va multumesc.

Intrebare pusa de: Laura( 39 ani), , Iasi

Expertul nostru va raspunde:

Copilul trebuie vazut de un neuropsihiatru de copii, care trebuie sa-l examineze atat clinic, cu examen neurologic complet si va citi si traseul EEG.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului