”Copilul tău este ceea ce tu mănânci.” Campanie împotriva unei alimentații nesănătoase a mamelor care alăptează| FOTO

O campanie dură adresată femeilor însărcinate le avertizează pe acestea asupra faptului că mâncarea și băutura pe care ele le consumă pot avea efecte nocive asupra copiilor în momentul în care îi alăptează.

Pentru ca impactul să fie unul puternic, campania inițiată de Societatea de Pediatrie din Rio Grande do Sul, Brazilia trage un semnal de alarmă prin intermediul unor imagini șocante în care bebelușii sug la sânul mamei lor, transformat în mâncarea nesănătoasă pe care acestea o consumă.

Imaginile realizate de agenția Paim au scopul de ale aminti încă o dată mamelor că le pot face rău propriilor copii prin stilul lor alimentar precar.

alaptare_copil1

Campania este intitulată 'Copilul tău este ceea ce tu mănânci' și avertizează mamele: 'Prin alimentația și obiceiurile tale poți preveni bolile serioase pe care copilul tău le-ar putea dezvolta'.

În imagini apare un bebeluș care se suge în loc de sânul mamei un cheeseburger uriaș, o gogoașă imensă sau un pahar cu cola și gheață.

alaptare_copil11

Un studiu recent efectuat de pediatrii arată că o dietă sănătoasă a mamelor care alăptează îl ajută pe bebeluș să dezvolte o genă ce previne apariția tumorilor.

O alimentație nesănătoasă a mamelor care alăptează poate cauza probleme de imunitate bebelușilor lor, iar campania se folosește de imagini cu impact emoțional pentru a le avertiza pe mămici asupra acestui lucru.

Sursă foto: www.adeevee.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie