Corina Bud divorteaza dupa 20 de ani de relatie

Corina Bud, pe numele de fată Corina Ciorbă, și Nelu Bud au decis să se despartă după o relație de aproape 20 de ani, timp în care au conceput și un copil, pe Robin, care în curând va împlini 8 ani.

Cei doi foști soți au decis ca despărțirea să fie cât se poate de amiabilă și să facă tot posibilul ca separarea să nu le afecteze copilul pe care ambii îl iubesc ca pe ochii din cap.

Chiar dacă sunt despărțiți de luni bune, chiar înainte ca în presă să apară imagini în care Nelu Bud este în prezența unei alte femei, amândoi au păstrat aparențele unui cuplu închegat.

 

Corina Bud

Mai mult, se pare că Nelu Bud și Corina au convenit ca niciunul dintre ei să nu îi prezinte copilului lor un alt partener de viață, până când micuțul nu se va maturiza și va putea înțelege mai bine ce se întâmplă, pentru a nu fi marcat emoțional.

Corina și Nelu Bud au format unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi având o relație de aproximativ 20 de ani, presărată cu de toate. Corina a mărturisit în nenumărate rânduri că Nelu Bud a fost singurul bărbat din viața ei, fiind împreună cu el de pe vremea când avea numai 16 ani.

Pe 14 noiembrie 2008, viața Corinei s-a schimbat total, ea l-a adus pe lume pe micuțul Robin. Anul trecut, la aniversarea de 7 ani a copilului, atât Corina cât și Nelu Bud au fost alături ca un cuplu bine închegat.

 

Corina Bud

Cu toate acestea, se pare că în ultima perioadă cei doi nu se mai înțelegeau și au decis că este mai bine ca fiecare să-și urmeze propriul drum. Cei doi s-au despărțit de mai mult timp, dar au preferat să păstreze acest lucru în intimitatea lor, mai mult de dragul copilului, grija pentru Robin fiind de departe cel mai important lucru pentru amândoi.

Chiar dacă nu este deloc ușor pentru Corina, ea preferă să rămână în continuare pretutindeni cu zâmbetul pe buze, mai ales că face tot posibilul ca băiețelul ei să nu resimtă acest impas din viața lor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie