Cristina Dochianu este însărcinată cu al doilea copil. A ținut sarcina secretă timp de 8 luni | FOTO

Frumoasa prezentatoare tv Cristina Dochianu este însărcinată pentru a doua oară, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

Cristina Dochianu a postat pe Instagram o imagine cu burtica de gravidă și, cu această ocazie, a dezvăluit și faptul că este însărcinată în săptămâna 32 de sarcină. Pentru fanii vedetei acesta a fost un anunț complet neașteptat, ea reușind să nu facă publică sarcina atât de mult timp.

Cristina Dochianu este însărcinată în luna a opta

'#firstselfieinmonths #babybump #32weekspregnant”- „Primul selfie dupa luni de zile. Burtica de gravidă! Însărcinată în 32 de săptămâni', a scris Cristina Dochianu în dreptul imaginii.

Citește și: Al patrulea trimestru de sarcină. Sau de ce vor bebelușii numai în brațe

Vedeta a dezvăluit că este însărcinată în luna a opta însă, nu a făcut însă public sexul celui de-al doilea copil pe care urmează să-l aducă pe lume.

 

Frumoasa vedetă tv s-a căsătorit religios cu Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orșova, în luna august, în urmă cu trei ani. În 2015, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, fiind primul lor copil. Micuța poartă numele Yvonne.

Ca și acum, și la prima sarcină, Cristina Dochianu a ținut secretă marea veste cât a putut de mult. În timpul sarcinii cu micuța Yvonne ea anunțat public că va deveni mamă abia în al doilea trimestru de sarcină.

Foto:Facebook, Instagram

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii