Cum a ajuns o fetiță de 4 ani să creadă că numele ei este ”Idioata”

O fetiță de 4 ani a fost supusă unor tratamente inumane, de însăși mama ei și iubitul acesteia. Micuța de câțiva anișori ajunsese să nu-și mai știe numele și să creadă că pe ea o cheamă 'Idioata'.

Poliția din Arkansas a fost sesizată de reprezentanții unei organizații pentru copii, care au declarat că micuța era abuzată în casa în care locuia.

În momentul în care poliția a mers la casa indicată, au găsit-o pe micuță într-o stare deplorabilă. Copila avea vânătăi pe corp, un ochi vânăt, era umflată la față, cicatrici pe frunte și pe spate, sânge în colțul buzei, dar și urmele unei fânii la încheieturile mânuțelor.

Când polițiști au rugat-o pe copilă să le spună cum o cheamă au fost pur și simplu șocați de răspunsul primit. Micuța le-a spus că pe ea o cheamă 'Idioata'. Asta pentru că iubitul mamei o striga încontinuu așa.

Întrebată de ce copila se află în stadiul acela, mama, în vârstă de 30 de ani, a declarat că iubitul ei a lovit-o cu o sticlă de plastic și a recunoscut că îi spunea 'câteodată' că este idioată.

La rândul lui, bărbatul a declarat că a lovit-o pe copilă, dar nu cu o sticlă de plastic, așa cum susținea mama, ci cu o scândură. A recunoscut și că o lega de pat atunci când nu era ascultătoare. De asemenea, nu a negat că-i spunea 'idioata', dar a susținut că făcea acest lucru 'în glumă'.

Poliția a descoperit că în casă erau în total șase copii, cel mai mic având numai 11 luni. Autoritățile au luat-o pe fetița de 4 ani și pe fratele de 11 luni în custodie, ceilalți patru copii fiind duși acasă la tatăl biologic.

Citește și: Neglijarea – cea mai frecventă formă de violenţă la adresa copilului

Mama copiilor și iubitul ei sunt acuzați de violență domestică față de copii și abuz asupra minorilor.

Autoritățile din SUA susțin că anual sunt peste 3 milioane de raportări ale violenței asupra copiilor. E vorba despre copii abuzați sau neglijați. În 80 % dintre cazuri, micuții sunt victimele propriilor părinți.

Și în România, un raport al organizației Salvați Copiii arată că peste 60% dintre copii sunt bătuți. În aproape 90% dintre cazuri, micuții din România sunt loviți de propriii părinți.

Citește și: Este copilul tău agresat la grădiniță? – citește semnele!

Sursă: independent.co.uk
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie