Cum aleg sa nasca celebritatile

Le vedem la televizor sau in reviste, le admiram si vrem sa stim cat mai multe despre viata lor privata…cati copii au, cum ii cheama, cum au nascut, cum au slabit dupa nastere. Este vorba despre mamicile celebre din show-biz.

In randurile de mai jos va dezvaluim cum au nascut unele dintre cle mai celebre mamici de la Hollywood si nu numai.

Acasa
Datorita faptului ca vor sa pastreze viata lor privata cat mai departe de ochii lumii, unele dintre mamicile celebre au ales sa nasca acasa.

Din aceasta categorie fac parte Demi Moore, Cindy Crowford si Davina McCall care au nascut acasa de trei ori.

Acelasi exemplu a fost urmat si de Nelly Furtado, care a dat nastere primului ei copil, micuta Nevis, in casa ei din Toronto sau de catre prezentatoarea tv si cantareata Charlotte Church, care a nascut tot acasa, in Cardiff.

Pamela Anderson i-a nascut pe cei doi baieti, Dylan si Brandon, la ferma ei. Vedeta a declarat la un moment dat: Am nascut acasa in ambele cazuri, natural, cu o moasa, fara medicamente'.

Asistata de un guru
O alta moda la Hollywood este nasterea asistata de un guru. Pentru un pret ce se invarte in jurul sumei de 5.000 de lire sterline, obstetricianul Yehudi Gordon le invata pe viitoarele mamici cum sa preia controlul in timpul nasterii si sa nu se lase prada durerilor, prin tehnici de yoga.

Heather Mills, Kate Moss, Cate Blanchett, Jerry Hall, Emma Thompson si Elle McPherson au apelat la aceasta metoda.

Prin metoda gentle birth'
Aceasta metoda presupune adoptarea unui mod de viata sanatos dinainte de nastere, prin alimentatie, sport si pregatire pentru nastere. Totul se bazeaza pe cuvantul natural'.
Gwyneth Paltrow, Sadie Frost si Donna Air au apelat la aceasta metoda, inclusiv la reflexoterapie si Reiki.

In apa
Yehudi Gordon a introdus metoda de nastere in cada, in apa, in anii 80, in Anglia, iar de atunci a devenit tot mai populara si nu numai printre vedete. Pamela Anderson, Kate Winslet si Sadie Frost au nascut prin aceasta metoda.

La spitalul celebritatilor
Spitalul Cedar Sinai Medical Center' este locul preferat al vedetelor care aleg sa nasca intr-o institutie specializata. Aici, o zi de cazare poate costa peste 10.000 de dolari.

Aici l-a nascut Madonna pe fiul sau Rocco, Katie Holmes pe micuta Suri, Britney Spears pe cel de-al doilea fiu, Jayden James si Julia Roberts pe gemenii Hazel si Phinnaeus.
Tot aici au venit pe lume si gemenele celebrului cantaret american P. Diddy, D’Lila Star si Jessie James.

Vedetele autohtone insa, par sa prefere in marea lor majoritate nasterea fara dureri' si aleg cezariana, asa cum a facut si Biana Brad, Mihaela Radulescu, Corina Danila, Andreea Marin, Ileana Lazariuc.

Una dintre curajoase' a fost insa Monica Columbeanu, care nu numai ca a nascut natural, dar a nascut in direct.

Foto: www.babyrazzi.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere