Cum să amenajezi camera copilului cu stickerele repoziționabile de la BabyGraphics

Stim cat de important este mediul in care un copil isi petrece timpul. Iar decorarea camerei celui mic este o adevarata provocare pentru parinti. Ne-am gandit sa le dam o mana de ajutor si sa le prezentam stickerele decorative de la Babygraphics.

 

Pe Babygraphics, site-ul cu cele mai frumoase creatii romanesti, despre care v-am povestit in nenumarate postari. In magazinul Babygraphics  te atrag modelele diversificate, dar si preturile mult mai mici decat cele ale stickerelor din magazinele obisnuite. Cei de la Babygraphics ne-au trimis cateva stickere, iar noi ne-am jucat putin cu ele.

 

poza 2

 

Autocolant repozitionabil si reutilizabil

Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul ca stickerele se lipesc la fel de bine, chiar si dupa ce le-am dezlipit de cateva ori de pe perete. In plus, vopseaua nu s-a luat la dezlipire.

 

Alege din peste 64 de modele

In magazinul Babygraphics gasesti absolut orice model. Copilului tau ii plac scenele de aventura sau animalele ? Aici gasesti toate modelele pe care le cauti.

 

Il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte imaginatia

Stickerele Babygraphics ii vor ajuta pe cei mici sa-si dezvolte imaginatia si sa-si creeze scenarii pline de aventura.

 

Te ajuta sa pastrezi acelasi stil ca in toata casa

Atunci cand decoreaza camera celui mic, multi parinti urmaresc ca stilul incaperii sa se potriveasca cu stilul intregii case. Cu stickerele din magazinul Babygraphics  nu ai cum sa dai gres si ii poti decora camera in functie si de preferintele tale.

 

Foloseste-le la ziua de nastere a celui mic

Perfectiunea unui eveniment sta in micile detalii. E ziua de nastere a copilului tau? Foloseste un sticker cu text, de la Babygraphics  Atmosfera se va schimba pe loc, iar stickerele vor aduce zambetul copiilor.

 

Pentru mai multe modele, click aici 

poza 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber