Cum sa devii un bucatar mai bun

Jamie Oliver, un maestru al artei culinare, iti dezvaluie secretele bucatariei.

Dupa cum marturiseste Jamie Oliver, aceasta carte ar fi trebuit sa fie prima aparitie, avand in vedere ca stabileste cateva lucruri de baza: cum sa faceti cumparaturile, cum sa folositi cele mai bune ingrediente, cum sa gatiti cele mai gustoase preparate etc.

„Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in acelasi timp, valabila azi si pentru totdeauna.

Indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, Sa gatim cu Jamie' va ofera o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti.

Este un ghid complet despre bucatarie – de la ceea ce intra in cosul de cumparaturi pana la ceea ce iese din cuptor, inclusiv sfaturi despre echipamentele necesare in bucataria dumneavostra, sau indicii despre cum sa alegeti carnea pentru cele mai delicioase preparate culinare si sugestii privind cumpararea produselor de cea mai buna calitate.

Autor: Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche
Pret: 88 Ron.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Lectura