Cum să-l îmbraci corect toamna

Toamna este cel mai capricios anotimp, in timpul zilei temperaturile fiind destul de ridicate, pentru ca dimineata si pe inserat sa se lase frigul. Tocmai de aceea este recomandat ca parintii sa aiba intotdeauna haine de schimb atunci cand pleaca la plimbare cu cei mici. In plus, este esential ca tu, ca parinte, sa ii cumperi haine pe care sa le poata purta in orice moment, in functie de vremea de afara.

 

Alege vestele crosetate

Stiai ca cele mai bune haine pentru astfel de situatii sunt cele crosetate? Materialul le va tine de cald si in acelasi timp, le va lasa pielea sa respire, datorita gaurilor din material. Vestele sunt cele mai potrivite pentru zilele de toamna. Imbraca-l pe cel mic dimineata cu un tricou si o vesta pe deasupra, pentru ca la pranz sa-i dai jos vestuta. Modele vesele, din bumbac crosetat si nu numai, gasesti si pe Breslo , la cele mai bune preturi.

 

Cumpara haine cu captuseala detasabila

La inceputul toamnei, temperaturile sunt ridicate, insa spre sfarsitul anotimpului scad simtitor. Daca nu vrei sa dai foarte multi bani pe hainele celui mic, avand in vedere ca acesta creste vazand cu ochii, ii poti cumpara o haina cu captuseala detasabila. O va putea purta si cand este mai cald, dar si iarna.

 

Fii sigura ca ai intotdeauna o caciulita la tine

Doctorii spun ca majoritatea copiilor au probleme cu urechile si cu gatul. Cand pleci de acasa, nu uita sa iei cu tine neaparat si o caciulita, chiar daca afara este cald. Nu se stie cand incepe sa bata vantul mai tare, iar bebelusii, in special, sunt foarte sensibili.

 

Daca nu iti plac hainele din magazinele comune, te invitam pe Breslo , unde vei gasi haine create de creatori romani, la preturi mai mult decat bune. Asa vei putea fi sigura ca nu va mai avea nimeni hainute ca ale copilului tau. In plus, poti vorbi cu vanzatorii sa ti le personalizeze, in functie de varsta si preferinte.

 

 

 

Esti o mamica pasionata de handmade? Iti place sa crosetezi si sa faci bijuterii frumoase? 🙂 E timpul sa castigi din pasiunile tale cu programul Breslo Starter Kit. Inscrie-te aici

1 general

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul