VIDEO|Cum si-a facut singur dreptate un tatic, dupa ce fiul sau a fost agresat

Dupa ce fiul sau a fost agresat la gradinita, un tatic din Galati a decis sa mearga la gradinita si sa isi faca singur dreptate.

Dupa ce fiul sau a povestit ce i s-a intamplat la gradinita si plangand a spus ca nu vrea sa mai mearga acolo, tatal sau a mers la gradinita si i-a facut educatoarei exact ce aceasta ii facuse fiului sau.

„A izbuncnit in plans si a spus ca l-a lovit educatoarea. I-a luat de par pe el si pe inca un baieţel si i-a lovit cap in cap', a declarat pentru Digi24, Sergiu Brighidin, tatal copilului.

Imaginile in care taticul isi face singur dreptate, au fost inregistrate de camerele de supraveghere din cadrul gradinitei.

 

 

Taticul si-a justificat gestul si a declarat pentru reporterii Digi24: „Educatoarea a recunoscut: Da, i-am luat şi i-am lovit. Am pus mâna pe codiţa ei de păr şi i-am spus dacă ar fi să vă iau tot aşa, să spun că nu ştiu ce să fac şi vă iau de păr şi vă dau cu capul de perete'

dreptate

Dupa ce a fost confruntat de directoarea gradinitei, educatoarea a recunoscut faptul ca a agresat copilul si a povestit ca l-a prins de cap dar ca nu isi mai mainteste foarte clar ce i-a facut exact, pentru ca totul s-a petrecut inainte de pauza de pranz.

Conducerea gradinitei si Inspectoratul Scolar fac anchete in acest caz, imaginile fiind trimise inclusiv catre organele de politie.

Sursa: Digi24
Foto: 123rf.com, captura video
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau