Cum stiu cand are colici?

Buna ziua Intrebarea mea se refera la colici si anume cum pot sti daca are colici? Bebelusul meu (nascut la 36 de sapt) a inceput sa planga seara de vreo sapt si ceva. Imediat dupa baita (adica de pe la 9:30-10:00) si pana pe la orele 12:00-12:30) plange, adoarme, mananca. Adica ii dau sa manance (il alaptez) si adoarme.

Incerc sa-l fac sa regurgiteze(ragaie) dar e un pic dificil pentru ca e deja adormit. Cateodata reusesc, cateodata nu. Cert este ca in ambele cazuri in timpul somnului incepe la un moment dat sa se agite si daca il iau in brate ragaie. Apoi plange iar si-i dau sa suga. Si cam asa pana pe la 12:30.

Dupa care ne trezim cam din 2 in 2 ore, chiar si mai des ca sa mancam. Bebelusul meu este si foarte lacom si inghite foarte mult aer, aer pe care nu-l elimina intotdeauna o data, desi ragaie si cand e la san, si inainte sa-l pun la celalalt san, si la sfarsit. Intotdeauna mai e aer pe care il elimina la vreo jumatate de ora de cand il pun in patut si adoarme. Sper ca am reusit sa explic problema mea si sa-mi spuneti daca asta inseamna care colici sau nu.

Atunci cand plange nu se ghemuieste, dimpotriva da din picioare si cateodata plange in timp ce are sanul in gurita. Va multumesc anticipat si sper sa-mi puteti da un raspuns.

Intrebare pusa de: Flori( 30 ani), , Constanta

Expertul nostru va raspunde:

La intrebarea dumneavostra nu se poate raspunde cu da' sau nu' deoarece sugarul trebuie examinat si, mai mult, sunt necesare alte intrebari la care sa raspundeti, legate de alimentatia dumneavoastra de exemplu. Din ceea ce relatati, faceti mai multe greseli in program si modul de alimentatie al sugarului.
Putem lua legatura si veti vedea singura unde gresiti.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului