”Cupa Micul Modelist” la București Mall

În perioada 29-30 iunie, centrul comercial București Mall găzduiește evenimentul Cupa Micul Modelist' în cadrul căruia cei 52 de participanți ai atelierului de modelism vor fi premiați pentru machetele 3D realizate pe parcursul acestuia.

Timp de două zile, lucrările acestora vor fi expuse în București Mall, lângă Imaginarium, la etajul unu, iar duminică, 30 iunie, un juriu va delibera proiectele câștigatoare în cadrul Festivității de premiere.

Evenimentul este organizat împreună cu Asociația Micul Modelist.

Lucrările înscrise în concurs dezvăluie an de an, în luna iunie, cunoștințele tehnice de specialitate pe care copiii le dobândesc în timpul atelierului „Micul Modelist' prin reproducerea la scară redusă a formelor de relief, a clădirilor și a căilor de comunicații, respectând reguli inginerești reale. Lucrările acestora sunt la scara 1:100.

Toți copii înscriși în concurs vor primi diplome și premii speciale: premiul I – acordat fiecăreia dintre categoriile începători, avansaţi şi experti, precum şi premiul Atelierului – acordat celor mai buni trei participanti care au ieșit în evidență prin talent și pasiune, reuşind să învețe tehnica modelismului în ciuda barierelor vârstei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri