Dani Oțil și-a scos casca la licitație

Dani Oțil a scos la licitație pe pagina de Facebook un obiect foarte drag lui: prima cască de motociclist. Suma primită va fi donată pentru campania 'Vreau în clasa a noua', campanie de strângere de fonduri desfășurată de KFC și Pizza Hut pentru organizația World Vision România, pentru a susține studiile copiilor din mediul rural. Compania este desfășurată în restaurantele KFC și Pizza Hut până pe 31 octombrie. Dani Oțil este pentru a doua oară consecutiv ambasadorul acestui program.

Vedeta tv participă frecvent la curse enduro. Licitația primei lui căști de motociclist pleacă de la suma de 250 de lei, suma minimă de care are nevoie, lunar, un copil înscris în programul World Vision pentru a-și continua studiile la liceu. Suma acoperă necesarul de rechizite, transport, îmbrăcăminte și consiliere lunară. Dani Oțil va depune banii primiți pentru casca de motociclist într-o urnă dedicată, într-un restaurant KFC sau Pizza Hut.

În urma strângerii de fonduri din cadrul campaniei,  vor primi burse 70 de copii din judeţele Vaslui, Dolj, Vâlcea şi Ialomiţa. Până pe 31 octombrie, urnele Vreau în clasa a noua' sunt amplasate în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, pentru oricine își dorește să contribuie, indiferent de suma donată și fără a fi nevoit să cumpere ceva.

Dani Otil_licitatie Vreau in clasa a noua Dani Otil_Vreau in clasa a noua (1)


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri