Sfaturi pentru parinti: de ce ar trebui sa cumpere carucioare 3 in 1

Atunci cand bebe urmeaza sa soseasca pe lume, principala grija a viitorilor parinti este legata de siguranta si confortul acestuia. Iar prima achizitie care trebuie sa indeplineasca cele doua conditii o reprezinta caruciorul.

In ultima perioada, foarte multi parinti aleg dintre modelele de carucioare 3 in 1, care le ofera si lor o multime de beneficii, nu doar lui bebe.
Motivele pentru care din ce in ce mai multe carucioare 3 in 1 se regasesc pe lista de cumparaturi a parintilor sunt numeroase. Iata numai cateva dintre ele.

Toate modelele de carucioare 3 in 1 sunt formate din caruciorul propriu-zis, landou si scoica auto, reprezentand un sistem complet de calatorie. Ele pot sa fie folosite inca de la nasterea bebelusului si pana cand acesta invata sa mearga.

Landoul este folosit pentru o perioada scurta de timp, pana la implinirea a 6 luni, cand cel mic isi poate tine singur capul, asigurandu-i acestuia confortul si siguranta. Scoica auto permite transportul micutilor in masini fara nicio grija. Mai mult decat atat, permite mutarea micutului din masina in carucior fara a-l deranja din somn.

Mai mult decat atat, modelele de carucioare 3 in 1 indeplinesc o serie de conditii de siguranta si confort, fiind unele dintre cele mai bune modele de carucioare de pe piata. Au, in pachetul de vanzare, mai multe accesorii, utile atat parintilor, cat si bebelusilor. Sunt o achizitie buna si din punct de vedere financiar.Putin mai scumpe decat carucioarele de alt timp, acestea se pliaza rapid si usor, ocupand un spatiu mic de depozitare.
Modelele de carucioare 3 in 1 au locuri diferite de a pozitiona copilul, fie spre mamica sau tatic, fie spre partea exterioara, oferind astfel optiuni in momentul unei plimbari. Bebel se poate bucura astfel sa vada o figura familiara sau poate descoperi lumea din jur. Sistemul modular de carucioare 3 in 1 ofera si o geanta flexibila pentru a transporta accesoriile atat de utile in primele luni de viata ale celui mic (biberoane, recipiente cu lapte, mancare, bavetica, paturica), dar si hainute.

Manerul ergonomic al unui modelelor de carucioare 3 in 1 si al landoului permit transportul facil.

Daca urmeaza sa fiti parinti, stiti ca achizitionarea unui carucior 3 in 1 este primordiala. La Noriel puteti descoperi o multime de modele de carucioare 3 in 1, la preturi variate si interesante, colorate si care respecta intocmai conditia ca bebe sa fie in siguranta si confort.
Iar atunci cand vine vorba despre carucioare 3 in 1, transportul este gratuit oriunde in tara la Noriel!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul