Diana Bart este în al nouălea cer! Va deveni mămică pentru prima dată

Frumoasa prezentatoare de la Prima Tv, Diana Bart, este în culmea fericirii. Ea este însărcinată și va deveni mămică pentru prima dată.

Se pare că Diana este deja în trimestrul doi de sarcină și va fi mămică de fetiță. Nașterea urmează să aibă loc în primăvara anului 2017, și ea și soțul ei fiind foarte fericiți că vor deveni părinți.

diana-bart-sot

Citește și:

Diana Bart este din cluj și are 35 de ani. În urmă cu câțiva ani ea a divorțat de primul ei soț, la numai un an după ce au spus 'Da'. Anul trecut povestea despre noul ei iubit, Mihai, care nu este o persoană din showbiz, dar alături de care se simte iubită.

În luna septembrie, frumoasa prezentatoare tv s-a căsătorit din nou, de data asta fiind convinsă că Mihai este jumătatea ei.

„Pentru mine, căsătoria înseamnă în continuare una dintre cele mai importante etape din viaţă. Şi, pentru că am trecut printr-un divorţ, am acceptat asta ca pe o lecţie de viaţă, care m-a făcut mult mai matură, mai atentă în luarea deciziilor importante. Cât despre copii, îmi doresc foarte mult, să devin mamă cât de curând', spunea, în urmă cu ceva timp, Diana Bar.

Cei doi au decis să-și întemeieze o familie și iată că dorința li se va îndeplini în curând.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri