Ea a murit in timpul nasterii, dar sotul ei a apucat sa-i mai spuna cateva cuvinte

Sarcina lui Melanie Pritchard s-a desfasurat normal, fara ca doctorii sa detecteze vreo problema. Cu toate astea, in timpul travaliului, Melanie a inceput sa aiba convulsii si imediat dupa a fost nevoie sa fie resuscitata, la terapie intensiva.

„Primul meu gand a fost ca sunt vaduv de acum”

Femeia suferise de embolie cu lichid amniotic si a fost pronuntat decesul ei, iar nasterea a avut loc in timp ce ea era in moarte clinica.
Primul meu gand a fost ca sunt vaduv de acum. Si nu eram casatoriti decat de 3 ani…„, isi aminteste sotul ei.

O femeie a nascut in moarte clinica, apoi si-a revenit la scurt timp 2
Tot ce ii ramasese lui si familiei lui era sa se roage. Medicii au facut tot ce le-a fost cu putinta sa o resusciteze, insa vestile nu erau bune.

„Daca mai ai vreun pic de vlaga ramasa, lupta!”

Medicii l-au sfatuit sa-si ia la revedere de la sotia sa, insa el in loc sa faca asta i-a soptit „Daca mai ai vreun pic de vlaga ramasa, lupta!”.

Apoi fratele femeii, doctor la randul lui, a sosit in vizita. Acesta i-a detectat o sangerare interna si a decis ca e nevoie ca ea sa fie operata de urgenta.
Toata lumea isi pierduse orice urma de speranta, insa 24 de ore mai tarziu, femeia si-a recapatat cunostinta.

„Cred ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile”

Imediat ce a deschis ochii, sotul ei i-a aratat imagini cu fetita lor, care supravietuise in urma nasterii. Insa Melanie nu era inca in afara oricarui pericol.
Initial s-a banuit ca tanara mamica va avea nevoie de un transplant de plamani si exista riscul sa aiba deficiente neurologice.
Cateva ore mai tarziu, printr-un miracol, femeia putea respira fara aparate, iar dupa o saptamana a fost externata fara a suferi complicatii.

O femeie a nascut in moarte clinica, apoi si-a revenit la scurt timp 3
Taticului nu-i venea sa creada cat de norocos este:Este un miracol in adevaratul sens al cuvantului. Supravietuirea ei a fost un miracol. Cred ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile„.

Sursa articol, imagini: wikr.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere