Ei au devenit părinți în această vară. Cele mai emoționante imagini cu bebelușii vedetelor | FOTO

Vara aceasta mai multe vedete de pe plaiurile mioritice au trecut prin momente extrem de emoționante, odată cu venirea pe lume a fiilor și fiicelor lor.

Și pentru că bucuria a fost una imensă, nu au ezitat să o împărtășească cu fanii și prietenii lor virtuali, pe rețelele de socializare, unde au postat imagini cu micuții.

Cove a devenit tată pentru a doua oară, miercuri dimineață. Soția lui, Florentina i-a dăruit o minune de băiețel. Ca și alte vedete de la noi, el a dat vestea cea mare pe pagina lui de Facebook.

„Astăzi am avut a doua întâlnire importantă din viața mea. Pe la 7 jumătate am cunoscut un tip bine făcut în jur de 3 kg și destul de înalt 50cm care mi-a zâmbit politicos și s-a recomandat Mihai Razvan”, a scris Cove, care mai are o fetiță din prima căsnicie.

Posted by Coveseanu Gabriel on Wednesday, August 12, 2015

 

Andra a adus pe lume, la sfârșitul lunii iulie, o fetiță sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Micuța s-a născut la ora 10 și a avut la naștere 3,630 Kg și 50 de centimetri înălțime.

Andra și Cătălin Măruță au mărturisit că, deşi au mai trecut printr-un astfel de moment la nașterea fiului lor David, au avut mari emoţii. „Am plâns de emoţie şi de bucurie”, a spus fericita mămică. Însă nu doar ea a vărsat lacrimi, ci şi Cătălin: „Da, şi băieţii plâng, nu?”, a mărturisit el.

Eva a ajuns acasa! ❤️ Multumim din suflet pentru gandurile voastre frumoase. Va iubim!

Posted by Andra on Sunday, July 26, 2015

 

Imediat după naștere, Andra și soțul ei au postat imagini cu micuța Eva Maria Ioana, dar și cu David.

Nimic nu se compara cu dragostea lor! ❤️

Posted by Andra on Tuesday, July 28, 2015

 

Dana Nălbaru a devenit și ea mămică a doua oară, tot în luna iulie. Ea a născut un băiețel care poartă numele de Kadri. Fericita mămică a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu micuțul în pătuțul său, preferând să nu arate chipul copilului atât de mic.

„Azi am urcat la volan și m-am bucurat că pot conduce din nou. În ultimele două săptămâni de sarcină și-n săptămâna de după naștere am spus pas șofatului și am fost doar pasager. Mă surprinde corpul meu chiar și pe mine (deși eram montată și vroiam să îmi revin rapid) de cât de repede m-am pus pe picioare. Mă simt în stare să mut munții', a mai spus cântăreața la mai bine de o săptămână după naștere.

Happy feet 🙂

Posted by Dana Nalbaru on Wednesday, July 29, 2015

 

Cântăreața Diana Matei a devenit mamă pentru prima dată, în luna iunie.Artista a născut un băiețel de 3,87 kg, perfect sănătos. Micuțul a primit numele Ianis Teodor și nota 10 la naștere.

Ea a împărtășit bucuria cu fanii și prietenii virtuali cărora le-a fost prezentat prin mai multe imagini simpaticul bebeluș.

Vreau sa faceti cunostinta cu fiul meu, Ianis Teodor:) In fotografie avea exact zece ore de la nastere. Va pup cu drag pe toti si va multumesc pentru urari!

Posted by Diana Matei on Wednesday, July 1, 2015

 

Și în viața lui Ionuț Iftimoaie a apărut cea de-a treia minune. Frumoasa lui soție a născut la 1 iulie o fetiță, Ioana, care a avut la naștere 3,2 kilograme și 53 de centimetri.

Ionuț și soția sa mai au împreună doi copii, Nicolas (7 ani) și Nicole (6 ani).

Bună dimineața 🙂 numele meu este Ioana am 3,2kg, 53 cm și la naștere am primit nota 10 😉 Tata mi-a zis ca sunteți…

Posted by Ionut iftimoaie on Wednesday, July 1, 2015

 

În curând se vor bucura de rolul de părinți, pentru prima dată în viață, Anda Adam, Alina Pușcaș și Bianca Lăpuște- soția lui Marius Moga.

Alina Pușcaș a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că va deveni mămică. Ea se află în luna a opta de sarcină și va aduce pe lume un băiețel, cel mai probabil prin cezariană.

 

Și Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, se află  pe ultima sută de metri. Ea va naște la sfârșitul lunii septembrie și va avea o fetiță.

Marius Moga si Bianca Lapuste s-au casatorit

Marius Moga si Bianca Lapuste s-au casatorit

 

De curând a confirmat și Anda Adam zvonurile despre sarcină. Ca majoritatea vedetelor de la noi, ea a dat vestea cea mare pe Facebook, unde a postat o imagine cu burtica de gravidă. Însărcinată deja în șase luni, cântăreața a aflat zilele acestea și sexul copilului și va fi fericita mămică a unei fetițe.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii