Ele au o slăbiciune pentru cățeluși!

Unele au deja copii, altele încă nu cunosc bucuria maternității, dar și-au făcut antrenamentul pe 'copiii' lor patrupezi.

Britney Spears, de exemplu, căreia un tribunal nu a îndrăznit să-i lase copiii ei în grijă acum câțiva ani, pare, în schimb, o mamă capabilă pentru patrupeda Hannah. Mă rog, asta dacă nu luăm în calcul faptul că i-a făcut cățelușei propriul ei cont pe Twitter. Deși a avut doar câteva postări  'Hannah' a adunat deja peste 10.000 de fani…(în ritmul acesta cățelușa va avea mai mulți admiratori decât Britney, care-i tot pierde pe ai ei, cu rătăcirile de divă).

Nathalie Portman are și ea concurență serioasă când iese pe stradă cu adorabila Whiz, care atrage aproape la fel de multe priviri ca celebra ei stăpână, iar Lady Gaga are, cu siguranță, un cățeluș mult mai dulce decât ea.

În topul iubitorilor de cățeluși se află faimoasa Paris Hilton. Mondena are nu mai puțin de 6 cățeluși, pe care ar fi cheltuit aproape jumătate de milion de dolari. Asta fără a pune la scoteală întreținerea și accesoriile cu care îi împodobește pe cățeii cărora le-a dat nume tare ciudate: Tinkerbell, Marilyn Monroe, Prince Baby Bear, Harajuku, Dolce sau Prada. Menajeria lui Paris mai include și un porc de Guineea, ponei, pisici și iepuri!

Vezi mai jos ce vedete sunt topite după cățeluși și află de la specialiști ce câine s-ar potrivi familiei tale

foto Hepta

[imagebrowser id=79]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii