O eleva cu deficiente de auz a fost batuta de ingrijitoare cu pumnii

O eleva cu deficiente de auz a fost batuta de ingrijiroare duminica seara la Liceul pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca. Fetita care se afla la internat a fost lovita cu pumnii si amenintata de ingrijitoare. Intreaga scena a fost filmata de un alt elev.

O eleva cu deficiente de auz a fost batuta de ingrijitoare

O eleva cu deficiente de auz a fost batuta de ingrijitoare si a fost lovita in mod repetat cu pumnul un fata. Femeia care trebuia sa ii spuravegheze pe copii pe timpul noptii lucreaza ca ingrijitoare la Liceul pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca.

Directorului Liceului Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca a declarat ca ingrijitoarea nu a vrut decat sa „potoleasca” doua eleve agitate.

„Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească. Supraveghetoarea riscă ce e mai grav. A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi' a declarat pentru Digi24, Zoe Piontcevici, directorul Liceului Tehnologic Special Pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca.

ATENTIE! Filmarea contine imagini care va pot afecta emotional!

 

Imaginile cu o eleva cu deficiente de auz agresata de ingrijitoare

In imaginile surprinse de un alt elev al licelului, se vede cum eleva cu deficiente de auz a fost batuta de ingrijitoare in timp ce aceasta se refugiase langa balustrada. Ingrijitoarea o loveste in mod repetat cu pumnii in fata in timp ce fata tipa.

Pe inregistrare se mai aude si cum ingrijitoarea face amenintari la adresa fetei pe care tocmai o batuse:

„- Nu ţi-e ruşine? Nu ţi-e ruşine?
– Treci la dormitor!
– La dormitor!
– Te omor, te omor!
– Iti dau eu tie!
– Nesimtito!”

Tot in imagini se vede cum un alt elev la liceului incearca sa intervina si sa o opreasca pe ingrijitoarea care se naspustise asupra fetei insa acesta este oprit de o alta angajata a Liceului Tehnologic Special Pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca.

ATENTIE! Filmarea contine imagini care va pot afecta emotional!

Sursa: Digi24
Foto: 123rf.com; Capturi video
Video: Youtube.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie