Ellie White a facut avort! Confesiunea emotionanta a cantaretei

Cantareata Ellie White a facut avort si a vorbit despre acest moment dificil din viata sa, intr-o postare emotionanta facuta pe blogul personal.

Vestea unei sarcini neasteptate

„Acum vreo 6 ani am facut un avort. Am ramas insarcinata in ciuda faptului ca luam pastile contraceptive.” povesteste cantareata Ellie White.

Vestea sarcinii a luat-o pe nepregatite pentru ca a ramas insarcinata in ciuda faptului ca folosea o metoda contraceptiva cosiderata printre cele mai sigure.

A primit vestea cu teama dar si cu bucurie: „Am plans si de bucurie, si de teama – eram complet nepregatita si debusolata, dar nici o secunda nu am pus in balanta viata bebelusului.”

„Acum vreo 6 ani am facut un avort”

A mers cu emotie la prima vizita la medic insa bucuria de a auzi pentru prima data inima bebelusului din burtica a fost umbrita de o veste tragica: sarcina toxica oprita in evolutie.

„In ziua in care am aflat ca nu va exista un bebe am plans, am suferit. Dupa operatie am plans si mai tare si, pana la nasterea lui Mihaita, am tinut in rama, la vedere, ecografia primului bob de mazare din corpul meu. Si acum plang de fiecare data cand ma gandesc la poza aia alb-negru care m-a facut sa tremur de emotie.” a povestit cantareata pe blogul sau.

„Un copil e un DAR! O minune!”

Ellie Whie a simtit nevoia sa faca aceasta marturisire pe blogul personala in contextul marsurilor, protestelor si dezbaterile vehemente pe tema avortului.

elle white a facut avort
Ellie White precizeaza pe blogul persona ca sunt multe nuante in decizia de a interzice avortul si ca, in opnia sa,  'orice femeie are dreptul de a face cu corpul ei ce isi doreste'.

Cantareata isi incheie marturia emotionanta cu un mesaj pentru autoritati: 'sa se gandeasca la programe coerente de protectie in zonele in care oamenii nu au nici multi bani si nici acces la multe informatii, pentru a fi cu toatele – noi, femeile – tratate egal.'

Cantareata Ellie White are 2 copii, Mihai in varsta de 4 ani si Maria, in varsta de 1 an si 9 luni.

Citeste si:
Ce sa NU ii spui unei femei care a suferit un avort
Momentul in care am decis sa nu fac avort
Scrisoare emotionanta pentru medicul care mi-a spus sa fac avort


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dezvoltarea sarcinii