ELLIE WHITE, primele fotografii cu băieţelul ei, Mihai

Lacrimi de bucurie, nopţi nedormite, pregătiri pentru botez, pregătiri pentru nunta din vară… acesta e tabloul colorat al vieţii lui Ellie White, mama unui băieţel care a venit pe lume mai repede decât era prevăzut, pe care vi-l prezentăm în premieră alături de părinţii săi.

Fotografiile din care îţi zâmbeşte această familie fericită au fost realizate la Braşov, oraşul natal al artistei, unde s-a retras o vreme pentru linişte imediat după naşterea lui Mihăiţă, fiul ei şi al managerului Doru Tincă. „Ne propusesem ca pe la mijlocul lunii ianuarie să ne întoarcem în Bucureşti, dar ne-am simţit atât de bine la Braşov, încât ne-am prelungit vacanţa puţin', ne-a mărturisit Ellie White. A revenit în Bucureşti pentru a reîncepe seria concertelor, pentru a reveni la lucrul în studio şi, în general, pentru a relua haosul inerent vieţii agitate de artist. Însă înainte de asta, ne-a povestit despre partea idilică a vieţii sale, cea de mamă.

 

Trendul cere, de câţiva ani buni, să pui nume cât mai neobişnuite copiilor. Cum de i-aţi ales bebeluşului un nume atât de… normal?

Să ştii că, în general, nu îmi place să fac lucruri ieşite din comun doar pentru că aşa este trendul. Pe partea artistică le fac aşa doar dacă le simt, la fel şi pe plan personal. În perioada naşterii, am făcut fiecare câte o listă cu numele pe care ni le doream pentru copilul nostru. S-a întâmplat ca prima variantă de pe lista fiecăruia să fie aceeaşi: Mihai, numele fratelui lui Doru, cel care ne este foarte apropiat şi care are ziua de naştere în aceeaşi perioadă cu cea a copilului nostru. Al doilea nume l-am gândit chiar în momentul în care completam datele pentru certificatul de naştere. Atunci am vorbit cu o prietenă bună din Germania, al cărei soţ poartă numele Andrei. În plus, micuţul a venit pe lume în preajma zilei de Sfântul Andrei, astfel că decizia a fost luată imediat în acest sens.

 

Ellie WhiteMihai a venit pe lume mai devreme cu circa zece zile decât data fixată. Cu cine seamănă de e atât de hotărât şi de grăbit, cu tine sau cu Doru?

Într-adevăr, a venit puţin mai repede. Ne aşteptam să vină undeva în jurul datei de 6 decembrie, însă am avut o surpriză. Cred că aici seamănă cu Doru! Aşa sunt managerii, mai hotărâţi… Noi, artiştii, suntem puţin mai creativi, mai visători.

 

Dar te-a luat cumva prin surprindere această „grabă'? Erai pregătită cu absolut tot ce ţine de venirea unui copil pe lume în momentul naşterii?

Nu ne-a luat prin surprindere, pentru că eram pregătiţi cu aproape tot ce ne trebuia pentru venirea lui Mihăiţă… Îi luasem pătuţul, căruţul şi câteva hăinuţe, iar restul cumpărăturilor au fost făcute de Doru cât am fost eu în spital.

 

Ai cântat până aproape de naştere. De Revelion, la doar o lună după, erai iar activă. Cum îţi vei păstra concentrarea pe scenă fără să-ţi fugă mereu gândul la bebeluşul de acasă?

Tot timpul îmi va fugi gândul la bebe. Sunt însă conştientă că activitatea mea profesională trebuie să meargă mai departe. Sunt mai ambiţioasă ca oricând acum. Am început deja înregistrările pentru noi piese şi pregătim un nou concept de show. Faptul că am un copil frumos şi sănătos îmi dă şi mai mare elan să creez lucruri frumoase. Desigur, există dorul de a ajunge acasă să îl ţin în braţe, dar sunt destul de cerebrală încât să despart cele două lumi ale mele.

 

Ellie White copilAşteptai să fii mamă?

Este grea prima săptămână cu bebeluşul… Pe urmă te obişnuieşti tu cu el şi el cu tine şi începe să devină frumos, începi să te bucuri de minunea ta. Cred că cel mai greu este să te obişnuieşti cu nopţile nedormite, dar în doi e întotdeauna mai simplu.

 

Ai avut, ca mamă, vreun moment de panică până acum, în care pur şi simplu nu ai ştiut ce e de făcut?

Suntem foarte curioşi din fire şi am citit, întrebat şi căutat pe internet cam tot ce se putea găsi despre bebeluşi, asta ca să fim pregătiţi pentru fiecare moment în care Mihăiţă va plânge sau va fi agitat. În concluzie, le-am luat prin eliminare şi nu am ajuns la faza de panică, deoarece descopeream cauza plânsului.

 

Citește mai multe aici

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii