Elsa ar putea fi gay in urmatorul film „Regatul de gheata”?

Personajul preferat al multor copii din celebrul film Disney „Regatul de Gheata”, ar putea fi gay, potrivit unor zvonuri lansate in spatiul public.

Totul a inceput cu interpretarea melodiei principale, cantate de Elsa, pe care multi o inteleg ca pe o „iesire din dulap”.
Controversa a continuat insa cu o petitie lansata de catre fani in spatiul virtual, pe change.org, ce a strans mai bine de 2600 de semnaturi.
In cadrul petitiei, fanii francizei cereau Disney sa introduca in urmatorul film, ce e asteptat sa apara in luna noiembrie a anului 2019, un alt personaj feminin, cu care Elsa sa fie implicata romantic.
In acelasi timp, pe Twitter a luat amploare o campanie, numita #GiveElsaAGirlfriend, menita sa incurajeze includerea in urmatorul film a respectivului personaj feminin.

Actrita ce o intepreteaza pe Elsa s-a aratat incantata de idee

Idina Menzel, vocea ce o anima pe Elsa, a anuntat ca e incantata de campanie si ca se bucura ca exista astfel de discutii in spatiul public.

„Poate initial am fost putin surprinsa, ca vorbim totusi de Disney, insa pot spune ca sunt incantata ca dezbaterea are loc.
Nu pot promite nimanui ca se va intampla. Insa sunt tare bucuroasa ca oamenii discuta despre asta si poarta aceste conversatii. Chiar sunt.”, a explicat Idina Menzel.

Jennifer Lee, regizor si scenarist pentru filmul ce este asteptat in 2019, nu a exclus posibilitatea ca Elsa sa fie gay.

„Iubesc tot ce spun oamenii si faptul ca oamenii se gandesc la filmul nostru – ca genereaza dialog si faptul ca Elsa e un personaj minunat, cu care multi empatizeaza. Inseamna totul pentru noi, faptul ca suntem parte la aceste dezbateri.

Unde ducem povestea, avem dialog cu nemiluita si suntem constienti legat de lucrurile astea.
Mie, Elsa imi spune in fiecare zi in ce directie se indreapta si va continua sa ne spuna.
Elsa imi spune zilnic unde e si ce face, deci vom vedea incotro se indreapta.”, a detaliat Jennifer Lee.

Ideea a fost primita cu incantare de unii fani. Altii insa, au sustinut ca nu vad rostul in schimbarea povestii in aceasta directie, cat timp Elsa da dovada ca e un personaj independent in primul film, ce nu are nevoie de un partener pentru a se descurca, indiferent de sexul acestuia.

Zvonurile vin dupa ce, in 2017, lungmetrajul „Frumoasa si Bestia”, in care Emma Watson a jucat rolul lui Belle, a avut parte de critici internationale dupa un moment gay plasat in pelicula.

Surse: huffingtonpost.comnme.com

Imagine: Captura Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau