Ești invitat la Crosul familiei

Asociatia Emovere si Ro Club Maraton, cu sprijinul Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti si a Bayer Romania, organizeaza Crosul Familiei in aceasta toamna. Evenimentul are loc sambata, 25 octombrie, incepand cu ora 10.00, in parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.), din sectorul 3 Bucuresti si isi propune sa fie un manifest al adoptarii unui stil de viata sanatos pentru familiile din Romania.

Peste 400 de mamici, tatici si copii sunt asteptati la linia de start a Crosului Familiei. Concurentii se vor putea inscrie la intrarea principala a parcului Alexandru Ioan Cuza, in intervalul 10.00 – 11.00. 

La eveniment vor fi prezente doua invitate speciale care si-au dovedit de-a lungul timpului iubirea si pasiunea pentru miscare si care sunt o dovada concreta a beneficiilor adoptarii unui stil de viata sanatos. Carmen Bruma si Elisabeta Lipa vor da startul Crosului Familiei. La final, familiile participante vor primi mere sanatoase de la Irinuca, medalii si diplome, iar cele castigatoare, premii din partea Bayer, sustinatorul oficial al Crosului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri