A facut greva foamei pentru a-si revedea fiicele

O mama a intrat in greva foamei in centrul Bucurestiului, dupa autoritatile au refuzat sa o ajute sa urgenteze repatrierea fiicelor sale, captive in Fasia Gaza, transmite Observator.tv.

Cerasela Tutuianu are trei fete, toate majore si nascute in Romania, care insa sunt captive in Fasia Gaza. Recent, fetele au fugit din casa tatalui, iar in regiune aceasta fapta se poate pedepsi si cu moartea.

Au fugit din casa tatalui, lucru care le-ar fi putut costa viata

Cele trei fete au reusit sa ii transmita femeii ca au fugit si ca isi vor pune capat zilelor inainte ca tatal lor sau rudele acestuia le vor prinde.
Desi Cerasela Tutuianu a contactat autoritatile, Ministerul de Externe a transmis ca s-au inceput procedurile de repatriere, insa ca nu ar exista un pericol iminent.

Am intrat ilegal prin tunel in Gaza, insa tunelul s-a surpat la jumatatea drumului. Cand am plecat, le-am lasat plangand.”

Femeia a parasit Fasia Gaza in urma cu 17 ani, insa fetele sale au ramas in Orientul Mijlociu. In urma cu 6 ani le-a vazut pentru ultima data. 

In urma publicarii in presa a povestii mamei, Ministerul de Externe a demarat procedurile necesare, iar in cursul zilei de ieri a anuntat ca cele 3 fete au parasit in siguranta Gaza si vor ajunge astazi in Romania.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie