Fetița care a sfidat medicina. O minune s-a întâmplat după ce medicii au decis s-o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață

O fetiță de aproape 2 ani a sfidat pur și simplu medicina și pe medicii care s-au ocupat de ea în timpul spitalizării. Doctorii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire copilei și au decis să o decupleze de la aparatele care o țineau în viață. Dar apoi a avut loc o adevărată minune.

Francesca și Lee Moore-Williams au văzut în ultimele luni cum fiica lor se stinge pur și simplu. Inițial ei au fost alertați de faptul că fetița pierdea foarte mult păr, îi cădeau smocuri întregi.

Inițial, medicii au crezut că fetița are astm așa că i-au prescris un inhalator, mai ales că avea și infecție la nivelul pieptului.

Trei luni mai târziu însă, când micuța era cu familia în vacanță, starea ei s-a agravat dintr-odată. Micuța Bella a fost imediat internată la Terapie Intensivă și în momentul în care i-a fost făcut un RMN, medicii au descoperit anomalii la nivelul creierului. Singurul lucru care o mai ținea în viață erau aparatele la care era conectată.

Citește și: Medicii i-au sfătuit pe părinți să-și lase bebelușul să se stingă în pace, însă un miracol s-a întâmplat

Atunci au diagnostica-o cu boală mitocondrială, o boală fără leac. Leziunile la nivelul mictocndriilor – care sunt componenente ale celulelor din organism- fac ca celulele să nu-și poată îndeplini funcțiile.

Medicii nu i-au mai dat copilei nicio șansă de supraviețuire și au decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Dar în mod miraculos, la 30 de minute după ce medicii au deconectat-o de la aparate starea copilei a început să se îmbunătățească, iar apoi a început să lovească cu mâinile și picioarele și să țipe.

Citește și: Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

Medicii nu-și pot explica nici acum ce s-a întâmplat, cert este că acum Bella este acasă alături de părinții ei care speră că vor face Crăciunul împreună.

'Este uimitor. Când am auzit-o că spune mama mi s-a topit inima'.

Medicii sunt acum de părere că micuța va reuși să facă față bolii și va supraviețui.

Sursa: telegraph.co.uk
Sursa foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau