Fetita de 2 ani, pusa de parinti sa fumeze si sa bea cafea, apoi filmata – VIDEO

O fetita in varsta de 2 ani din judetul Tulcea a fost filmata in timp ce mama o incuraja sa traga in piept dintr-o tigara aprinsa, iar ceilalti adulti din incapere o indemnau sa bea cafea si vin, potrivit observator.tv.

In imagini, fetita de 2 ani poate fi vazuta cum tine intre degete o tigara aprinsa, iar vocile unor adulti, printre care si o femeie, o incurajeaza sa fumeze si sa bea.

Copil de 2 ani, fortat de parinti sa fumeze si sa bea: „Hai, trage, trage!”

Copilul e reticent initial si se ineaca dupa ce urmeaza indicatiile adultilor din incapere.
Adultii se distreaza copios pe seama faptului ca fetita se ineaca.
Pe fundal se poate auzi mama, sau o alta femeie, ii spune copilului rastit „Hai, trage, trage!”, referindu-se la tigara.

In ciuda celor intamplate, Protectia Copilului a decis momentan ca minora sa ramana in familie. Fetita a fost internata in spital pentru analize, alaturi de mama sa.

In urma publicarii imaginilor, autoritatile au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal

Parintii sustin ca nu au luat parte la cele intamplate, iar pana la stabilirea unei concluzii de catre organele abilitate, Protectia Copilului a dispus ca fetita sa ramana alaturi de parinti.

 

Sursa: observator.tv


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau