Fetița Iuliei de la Abracadabra, în stare gravă la spital: ”Se învineţea la faţă”

Fetița Iuliei de la Abracadabra se află internată în stare destul de gravă. Potrivit medicilor, diagnosticul nu este deloc unul bun, o răceală puternică netratată la timp a dus la complicații.

Fetița Iuliei de la Abracadabra se simțea destul de rău, motiv pentru care Iulia, însărcinată acum cu al doilea copil, a decis să se întoarcă în țară de urgență, convinsă fiind că aici o poate trata pe fetiță.

Fetița Iuliei de la Abracadabra, diagnosticată cu tuse convulsivă

Iulia spune că fetița ei se simțea destul de rău, dar, inițial, ea nu a conștientizat că este ceva grav.

„Noi am venit joi în ţară. Fetiţa era bolnavă, dar eu nu mi-am dat seama că era. Voma şi se îneca când dormea, din cauza mucozităţilor. Am adus-o în România. Nu mai putea să mănânce nimic. Se sufoca și se învineţea la faţă. Am venit cu ea de urgenţă în Bucureşti. E la spital. Eu vin de la spital şi tot acolo mă duc. Are un diagnostic de tuse convulsivă. E mai mult o suspiciune. Între timp e tratată pentru simptome: antibiotic, sirop de tuse, anticorpi, perfuzii', a declarat Iulia.

Iulia susține că acum și ei îi este rău, pentru că, din cauza sarcinii nu poate mânca și nici nu poate dormi.

'Mie îmi este rău acum. Şi cu sarcina, nu prea pot să mănânc. Eu slăbesc pe zi ce trece. Nu dorm. Mama, săraca, e ultima în linie acum. Iubitul meu e avocat şi munceşte la un caz extrem de important. Vine şi el la sfârşitul lunii aprilie. Vorbesc cu el încontinuu. Greu de spus dacă s-a ameliorat situaţia. La boala pe care o are nu există acum un tratament care să o ajute foarte mult. Dacă era la începutul bolii cu siguranţă', a povestit Iulia Stănescu la Antena Stars.

Citește și: 4 simptome supărătoare din timpul sarcinii care sunt benefice pentru copil

Iulia Stănescu, cunoscută pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor 'Abracadabra' este acum însărcinată a doua oară, iubitul ei fiind un celebru avocat indian, pe nume Arun.

Citește și: Remediu natural pentru tuse


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii