Frumusețe fără vârstă

Frumusețea fără vârstă a femeilor și farmecul seducător al femeii mature sunt inspirația Ivatherm pentru aceast sezon. Ivatherm îți propune 3 produse anti-rid și anti-aging care conțin celebra apă termală de Herculane. 

Crema antirid și anti-cearcăn, contur de ochi

(borcan, 15 ml)- preț recomandat 87.38 RON

Tratează zona din jurul ochilor cu cearcăne și riduri superficiale sau profunde. Crema propune un veritabil program restructurant, regenerant și antioxidant al pielii, reducând și prevenind atât ridurile de expresie, cât și pe cele profunde. Formula sa bogată în ingrediente active conține: Viniferol – unul dintre cei mai renumiți și eficienți agenți antirid si anti-ageing,  complexul MDI (extras de cartilagiu marin, cu efecte vizibile anti-cearcăn), unt de Karite și ulei de migdale dulci și Alfabisabolol (un anti-inflamator binecunoscut).

 

GlykoLift Ser cu efect de lifting

(flacon 30 ml), preț recomandat- 138, 11 Lei

GlykoLift este serul cu efect de lifting recomandat tuturor tipurilor de piele matură (sensibilă, normală/mixtă sau uscată). Datorită ingredientelor inovatoare obținute prin glicobiotehnologie, serul are efect imediat și pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzație de ștergere a timpului'. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă și extrinsecă și să își recapete fermitatea și elasticitatea. Se aplică seara și dimineața, pe fața și gâtul perfect curate, masând delicat.

 

UNA – cremă anti-aging pentru față

(flacon cu pompă, 50 ml), pret recomandat- 108.81 RON

Este soluția spectaculoasă de întinerire a pielii mature. Ingredientul său inovator, PhytoCellTec™ Alp Rose, stimulează regenerarea epidermică prin vitalizarea celulelor stem din piele, sursa acesteia de înnoire continuă. Complexul de ingrediente active (Matrixyl 3000, Untul de Cupuaçu și apa termala Herculane) reduce adâncimea și numărul ridurilor de pe față și gât, crește luminozitatea tenului și redă suplețea și finețea pielii mature. Crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin