Furtunul din gradina poate produce accidente grave copiilor

Un obiect atat de comun in gradinile tuturor oamenilor care locuiesc la casa este un pericol real pentru copii vara, unul la care in mod cert nici nu te-ai fi gandit. Furtunul de gradina, folosit in mod gresit in zilele toride de vara, poate duce la reale tragedii, care pot fi evitate atat de usor.

Recent, o avertizare a fost emisa in Statele Unite pentru a preveni accidentele ce au loc in zilele toride de vara: autoritatile avertizeaza parintii legat de furtunurile de gradina, lasate in soare, care daca sunt apoi folosite pot produce arsuri grave, apa care iese din furtun fiind clocotita.

Temperatura din furtunul lasat in soare poate atinge si 60 de grade

Nu putine au fost cazurile in care, din dorinta de a se racori, copiii sau chiar parintii au stropit copiii sau animalele de companie cu apa venita de la furtunul ce a zacut in soare.

Fireste, consecinta este oparirea, deoarece in perioadele de canicula, apa dintr-un furtun lasat in soare poate depasi chiar si 60 grade Celsius, explica departamentul de pompieri din Las Vegas, intr-o postare de Twitter.

Alaturi de apelul la mai multa grija in aceasta privinta, departamentul de pompieri a atasat si o imagine cu un bebelus ce are de tras de pe urma inconstientei parintilor, ce l-au stropit cu apa de la furtunul lasat in soare.

Sursa articol: parents.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau