Gabriel Aubry – tată ”vitreg” pentru Nahla

Nici nu s-a născut bine băiețelul cuplului Halle Berry – Olivier Martinez, că au și (re)început tensiunile. Gabriel Aubry, tatăl micuței Nahla (primul copil al actriței) este cam supărat, dat fiind că atenția fiicei sale este complet acaparată de frățiorul ei. Maceo este răsfățatul familiei, iar Nahla pare mult mai apropiată de tatăl vitreg, Olivier Martinez, decât de propiul ei tată.

Parte din vină o poartă manechinul canadian, care a avut o relație tensionată cu Olivier de-a lungul relației acestuia cu Halle Berry. Anul trecut, de Ziua Recunoștinței, Gabriel și Olivier au fost implicați într-o bătaie în toată regula, iar faptul că Halle și Olivier au lărgit familia, iar Nahla este fascinată de frățiorul ei nu-i convine deloc tatălui biologic al Nahlei. Presa comentează că Aubry încă suferă după Halle Berry și că nu și-a refăcut viața sentimentală. De-abia luna aceasta în octombrie a fost zărit în preajma unei companii feminine, dar legătura nu pare încă serioasă. Așa că, în timp ce Halle și-a văzut de drum, și are și un nou copil, Gabriel vede cum fetița lui îl înlocuiește puțin câte puțin în fiecare zi.

În ultimele apariții alături de micuță, Gabriel nu pare foarte fericit, iar Nahla e, la rândul ei, destul de rezervată (vezi galeria foto)

Rămâne de văzut dacă anul acesta Ziua Recunoștinței va fi una pașnică sau conflictele vor izbucni din nou între Halle Berry, Olivier Martinez și Gabril Aubry.

foto Hepta

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie