Gestul facut de o mama la o nunta ce a stranit discutii aprinse

Naomi Jael Covert, are 21 de ani si este mamica cu norma intreaga a lui TJ, in varsta de 10 luni.

In ultima saptamana, Naomi a primit o serie intreaga de critici dupa ce a postat o imagine care, se pare este inca sursa de disensiuni: alaptarea in public.

Imaginea cu ea alaptandu-si fiul la o nunta la care aprticipa, a fost insotita si de urmatorul mesaj: „Cand esti la o nunta si esti aranjata, imbracata intr-o rochita eleganta, cocotata pe tocuri si bebelusului tau ii este foame, ei bine….Nu iti pasa de nimic si ii dai sa manance.”

La scurt timp dupa ce a postat imaginea si au inceput sa curga criticile, Naomi a facut o editare a postarii si a adaugat: „Pentru cei care se enerveaza si se infurie cand vad aceasta imagine, sa stiti ca mi-am alaptat copilul si in timpul slujbei religioase, IN biserica. Aici in Germania oamenii nu se infurie din cauza unei imagini in care mama isi alapteaza copilului, e ceva NORMAL. Nu este nimic rau in asta si nici jignitor. Acesta este motivul pentru care am sani! Pentru ca Dumnezeu mi-a dat sani ca sa imi hranesc copilul”.

 

Imaginea a fost repostata de pe un cont popular de Instagram care promveaza alaptarea, sarcina si nasterea.

Din momentul in care a devenit virala, imaginea cu Naomi care isi alapteaza fiul la o nunta a strans peste 13.000 de like-uri si sute de comentatii.

Naomi a declarat pentru Buzz Feed, ca a fost suprinsa de faptul ca imaginea postata de ea a primit atatd e multa atentie, avand in vedere ca a mai postat si alte imagini de acest gen in trecut si a adaugat „In plus, nu vad care este problema…sanii sunt literalmente o sursa de hrana pentru bebelusi”.

Sursa: theberry.com
Foto: 123rf.com, Instagram
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie