Gestul facut de printul George care a starnit revolta

Printul George s-a aflat duminica impreuna cu sora sa, printesa Charlotte si parintii sai, William si Kate la Maserati Royal Charity Polo Trophy, desfasurat in cadrul clubului de Polo Beaufort, din Gloucestershire.

In timp ce tatal sau, printul William a participat la competitie, printul George alaturi de sora sa printesa Charlotte si mama sa, Kate, ducesa de Cambridge au stat pe iarba la soare.

Gestul facut de printul George

Imagini din cadrul evenimentului l-au suprins pe printul George jucandu-se cu un pistol de jucarie, un cutit si catuse tot de jucarie. Imaginile in care printul George se joaca cu pistolul de jucarie, il intreapta spre un alt copil si se preface ca il impusca, au stranit valuri de furie in mediul online.

Gestul facut de printul George

Imaginile au stranit dezbateri aprinse in mediul online cu privire la jucariile care ar incuraja violenta si faptul ca un copil atat de mic precum printul George nu ar trebui sa se joace cu pistoale, cutite si catuse de jucarie.

De ce gestul facut de printul George a stranit revolta

Au fost si multe voci care au sarit in apararea micului print George si a parintilor sai, ducele si ducesa de Cambridge spunand ca este doar un copil si este doar o joaca inofensiva.

Gestul facut de printul George

In plus, printul William a vorbit public in repetate randuri despre pasiunea fiului sau pentru politie, declarand la un moment dat ca printul George doreste ca atunci cand se face mare sa fie politist.

Sursa: independent.co.uk, twitter.com
Foto: hepta.ro; captura video
Video: Youtube.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau