Gravida a ajuns la spital vărsând sânge însă veștile pe care le-a primit depășesc orice imaginație

Aceasta mamica a trait cea mai mare tragedie a vietii ei. Intr-o singura zi, a primti doua vesti care depasesc orice imaginatie.

Loan Woll a aflat ca este insarcianta in vara lui 2016 iar vestea a fost primita cu lacrimi de bucurie de ea si sotul sau Ben, mai ales ca in urma cu doar 3 luni pierduse o sarcina.

Data posibila a nasterii era 24 februarie 2017 iar cuplul a simtit ca anul 2017 va fi anul in care vietile lor se vor schimba. Si asa a fost, insa vietile lor nu s-au schimbat asa cum si-au imaginat.

Analizele de sange din sarcina

Loan a facut analize de sange la 19 saptamani si a aflat atunci ca sufera de anemie. I-a fost prescris un supliment cu fier si i s-a spus sa nu caute pe internet simptomele sau valorile analizelor pentru ca se va speria ca are „leucemie sau ceva”.

La inceputul lunii ianuarie, Loan a avut o senzatie puternica de lesin cand s-a trezit dimineata si a inceput sa verse sange. Insarcianta in 34 de saptamani, Loan a fost dusa de urgenta la spital iar analizele efectuate au evidentiat faptul ca nivelul hemoglobinei era la un nivel critic.

Valorile erau atat de mici incat puteau fi comparate cu ale unei persoane care a fost injunghiata. Medicii au decis sa ii faca imediat transfuzii de sange.

Vestea cumplita despre fiul ei

Au facut si teste bebelusului si acela a fost momentul in care Loan si sotul ei au primit prima veste care avea sa le schimbe complet viata: inima fiului lor incetase se bata.

La doar 34 de saptamani, Finnick Ngoc Woll a fost nascut mort. „Mi-am tinut fiul in brate 10 minute inainte sa ma pot uita la el. M-am gandit ca poate daca nu ma uit la el, o sa ma doara mai putin”, a declarat Loan pentru Daily Advertiser.

Viata a lovit-o din nou cu o incercare si mai grea

In aceeasi zi, medicii le-au mai dat o veste ingrozitoare tinerilor parinti care abia isi pierdusera copilul: motivul pentru care Loan a varsat sange si nivelul hemoglobinei era atat de scazut era ca ea avea leucemie Non-Hodgkin in stadiul 4.

Dupa aflarea vestii, Loan a decis sa deschida un cont unde se poate face donatii insa nu pentru ea ci pentru 3 organizatii diferite”: una care sustine cercetarile pentru vindecarea cancerului, una care sustine femeile bolnave de cancer si una pentru parintii ai caror copii s-au nascut morti.

Sursa: liftable.com
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie