Graviduta batjocorita de medicul ginecolog. Se intampla intr-un spital din Romania

In urma unei cerere depuse la Spitalul Judetean din Focsani, graviduta Raluca Simion, a fost batjocorita in mod public de catre medicul rezident Iulian Mihaila.

In scrisoare sa, Raluca Simion, care urmeaza sa nasca in luna iulie la SPitalul Judetean din Focsani, a solicitat un raspuns de la conducerea spitalului insa pana sa vina raspunsul oficial din partea unitatii medicale, aceasta a primit un raspuns btajocoritor din partea medicului Iulian Mihaila.

In cererea sa, Raluca Simon solicita sa nasca in conditii normale, de altfel. Iata cateva din solicitarile viitoarei mamici:

„În timpul travaliului și al nașterii, solicit să fiu însoțită de către soțul meu.

Solicit ca pe parcursul întregii spitalizări să fiu tratată cu răbdare, calm și respect, iar pe timpul travaliului să mi se vorbească pe un ton cât mai scăzut și liniștit.

Solicit ca pe durata spitalizării, în limita locurilor disponibile, să fiu cazată în rezervă.

În timpul travaliului solicit ca fătul să fie monitorizat intermitent, astfel încât să am cât mai mare libertate de mișcare și gestionare activă a durerilor din travaliu.

În timpul travaliului solicit să mi se permită să mă mișc și să adopt orice poziție consider a fi confortabilă și să consum lichide și alimente dacă voi simți nevoia.”

Reactia medicului Iulian Mihaila este incalificabila. La solicitarile viitoarei mamici, acesta raspunde intr-o postare pe Facebook spunandu-i ca poate „naste stand in cap” apoi foloseste o serie intreaga de apelative precum „mica ingnoranta” sau „fofoloancă cu puroi'

In finaul postarii sale, medicul Iulian Mihaila a adaugat 'mamicile alea care au tinut mortis sa o aduca pe mama in discutie”, textul fiind insotit de o imagine cu mai multe maimute furioase.

In urma valului de critici venite la dresa sa, medicul Iulian Mihaila a declarat pe pagina sa de Facebook „Destul e destul. Dacă tot ați reușit să atrageți atenția asupra mea, în asemenea manieră încât să preia și presa ce am scris, haideți să discutăm despre ce contează cu adevărat”

Sursa: vranceamedia.ro; Facebook
Foto: 123rf.com; Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere