Horoscop: O saptamana a emotiilor

Sambata 23 martie, planeta Mercur a intrat in miscare aparent retrograda, care se manifesta pana la data de 19 martie (si gradul 5.36 Pesti).

Urmeaza o perioada de aproximativ trei saptamani in care, la nivel personal putem experimenta rearanjarea' lucrurilor, in ceea ce priveste modul in care gandim si comunicam, in aspecte legate de perceptia asupra lumii si a vietii noastre, precum si in aspecte legate de receptivitatea si logica noastra.

Este o perioada potrivita pentru a reevalua situatia in care suntem, prioritatile pe care le avem si strategia pe care ne-am facut-o pentru a ne atinge scopurile.

Acolo unde se suprapune acum traseul pe care il face Mercur in mers aparent retrograd, pe tema natala, avem ocazia sa potrivim lucrurile asa cum e mai bine pentru noi, sa intelegem ceea ce nu am inteles, sau am inteles gresit, sa spunem ceea ce nu am spus, sau sa indreptam ceea ce am spus, intr-un mod nepotrivit, sa luam deciziile pe care nu le-am luat, dar am fi vrut sa le luam.

In functie de aspectele care se produc prin suprapunere cu tema natala putem identifica directiile pe care ni se cere acum sa actionam, modul in care este potrivit sa actionam si instrumentele pe care le avem la dispozitie pentru a extrage maximul de beneficiu al acestui tranzit.

 

Vezi continuarea pe Avantaje.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop