Serbau primul an din viata fetitei lor. Au chemat toti apropiatii, dar nu i-au lasat sa vina cu cadouri

Majoritatea parintilor serbeaza primul an din viata al copilului lor cu o petrecere in familie sau cu prietenii, in care fiecare daruieste bebelusului jucarii si hainute care mai de care mai frumoase. Nu si aceasta familie.

In anul 1999, cand fetita lor Abby implinea un an, au avut o idee pe care mai tarziu toti oamenii aveau sa o aplaude: le-au cerut tuturor invitatilor la petrecerea fiicei lor sa aduca doar o scrisoare cu gandurile bune si urarile pe care ei le au pentru fetita lor.

Abby (centru, sus), impreuna cu mama, tatal si sora ei

Nimeni nu a citit niciuna dintre scrisori, parintii inchizandu-le intr-o cutie si le-au pastrat pentru varsta majoratului. Practic au creat o capsula a timpului pentru fetita lor.

Scrisori din Rai: „E cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut darui”

17 ani mai tarziu, cand implinea 18 ani, Abby a deschis cutia cu toate gandurile insirate pe hartie ale celor care venisera la ziua ei la 1 an.

Iar daca momentul nu era suficient de emotionant ca atare, cateva dintre scrisorile din cutie erau semnate de oameni pe care familia ii pierduse pe parcursul celor 17 ani.

Idee ingenioasa de cadou pentru primul an de viata 2

E cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut darui. Printre cele 25 de scrisori primite, 7 sunt de la oameni pe care nu-i mai avem printre noi, precum bunicul ei, unchiul ei, strabunicii si altii.

Am plans si ne-am bucurat totodata toata noaptea, citind scrisorile. E atat de frumos sa ai urari de la toata lumea. Ideea asta a fost una foarte buna.

Daca ai un copil mic, aplica si spune-le si altora despre ideea asta de cadou. A fost incredibil.”, a povestit Susan, mama fetei.

O mamica a planuit o surpriza similara, insa planul nu a fost dus la bun sfarsit…

Povestea a devenit virala si cadoul la care parintii s-au gandit in 1999 a fost foarte apreciat de multi oameni pe Facebook. Pe una din numeroasele pagini unde clipul a fost distribuit, o mamica chiar poveste cum a avut o idee similara, rugandu-si toti apropiatii sa traga un numar, de la 1 la 18, si sa scrie pe o felicitare o urare pentru fiul sau, corespunzatoare varstei pe care au tras-o.

Urma ca mamica sa ii dea copilului in fiecare an sa deschida cate una din cele 18 felicitari, insa baiatul ei nu a mai apucat sa deschida cea de-a 9-a felicitare. Cu toate acestea, mama povesteste cum continua sa deschida in fiecare an cate o felicitare, aferenta numarului de ani pe care baiatul ei i-ar fi implinit.

Vezi mai jos reactia lui Abby, acum ajunsa la varsta majoratului, cand deschide scrisorile pastrate de parintii ei.

Sursa imagini: Facebook/Susie Aldershof Van Metre

Sursa articol: lifedaily.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din bunici