A iesit din tobogan plangand. Motivul este socant

Ne ducem copiii in parc pentru a sta in aer liber, pentru a isi consuma energia si pentru a interactiona cu alti copii.

Cand Amy Smith si-a dus fiica in parc la joaca nu si-a imaginat niciodata ca aceasta iesire se va termina in mod tragic.

In timp ce mamica si-a gasit un loc pe banca, fetita ei a fugit spre tobogan si a urcat treptele, apoi insa, a durat mai mult decat in mod normal sa coboare, iar atunci cand a iesit din tobogan urla si plangea in hohote. Cand mamica s-a dus sa vada ce s-a intamplat a fost socata de ce a vazut.

Toboganul este unul din jocurile preferate ale copiilor de toate varstele insa fiica lui Amy este ingrozita acum de el, dupa aceasta experienta. Amy a fost ingrozita sa vada ce se afla pe pulpa fiicei ei care urla de durere.

Piciorul sangera abundent si din pacate nu a fost un accident ci alegerea cuiva de a face rau in mod intentionat copiilor.

Ingrozita de ce a vazut pe piciorul fiicei sale, Amy s-a uitat cu atentie pe tobogan si a vazut ca o portiune destul de mare din tobogan era acoperita de cioburi asezate in mod intentionat acolo.

Fiica ei, Demi-Mai a suferit taieturi serioase pe picior si inca avea cioburi infipte in picior cand mama ei a dus-o de urgenta la spital unde a primit ingrijiri.

Micuta Demi-Mai se recupereaza acasa, insa mamica ei a vrut sa avertizeze cat mai multi parinti sa aiba grija la locul de joaca si sa verifice cu atentie toate jucariile, din dorinta ca niciun alt copilas sa nu fie nevoit sa treaca prin ce a trecut fiica ei.

Din pacate, acesta nu este un caz izolat. In urma cu cativa ani, intr-un strad din Bucuresti s-a intamplat ceva asemanator. Cineva rau intentionat, a montat intre rosturile toboganului pentru piscina, lame iar copilasii care s-au dat pe tobogan au suferit rani grave in urma alunecarii pe toboganul presarat cu lame.

Sursa: blog.auntyacid.com
Foto: 123rf.com; Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau