Imaginea impresionantă a unei mame care își alăptează fetița bolnavă de cancer | FOTO

Anastasia, o proaspătă mămică, a postat o imagine cu fetița ei, Xenia, pe pagina Breastfeeding Mama Talk, pagină dedicată mamelor care alăptează.  Imaginea a avut un puternic impact, mai ales pentru că fetița s-a născut cu o boală cruntă.

Poza cu copila aflată la sânul mamei a impresionat foarte multă lume, ea strângând zeci de mii de like-uri, mii de comentarii și share-uri. La fel s-a întâmplat și în cazul imaginii în care micuța Xenia se află în brațele tatălui ei. Povestea este una teribilă, șansele de supraviețuire ale micuței fiind foarte mici încă de la naștere.

În dreptul imaginii, Anastasia îi mulțumește soțului ei că a avut tăria să-i fie alături în toate momentele dificile. Că a ținut-o de mână la fiecare operație pe care au așteptat-o cu inima strânsă.

 

'Fetița mea s-a născut cu cancer în stadiul 3 la nivelul creierului. Dar eu sunt fericită că o pot alăpta cât timp urmează chemoterapia. E o experiență teribilă pentru noi, mai ales că medicii nu ne garantează nici măcar o zi de viață în plus', a scris mama în dreptul imaginii în care se văd pe capul copilei urmele operațiilor pe care le-a suferit-o deja.

 

Anastasia spune că ea este plină de speranță, pentru că starea copilei s-a îmbunătățit. Ea este convinsă de faptul că alăptatul a ajutat-o pe micuță să lupte cu boala.

În ciuda faptului că este foarte posibil ca boala revină oricând și să evolueze, mama este optimistă.

'Ne este foarte greu, dar faptul că știu că o pot pune la sân atunci când nu se simte bine, ne face pe amândouă să fim mai liniștite', a declarat mama.

O altă imagine o arată pe micuța Xenia care cu puțin ajutor reușește deja să-și țină capul singurică. Din acest motiv părinții sunt tot mai optimiști și mândri de fetița lor care pare să fie foarte puternică în ciuda bolii crunte.

Citește și: Gestul unui tatic pentru fiul sau bolnav de cancer te va lasa fara cuvinte

Un copil de patru ani avea cancer, dar medicii i-au spus că este constipat. Gestul emoționant al mamei

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau