Imagini incredibile: Pompierii, nevoiti sa prinda copii aruncati de la balcon de parintii lor

Pompierii au una din cele mai dificile meserii din lume. In fiecare zi isi risca viata pentru a salva alte vieti, fiind perfect constienti ca totul s-ar putea incheia tragic.

Doi pompieri au salvat recent doi copii pe care parintii au fost nevoiti sa ii arunce de la etaj, din pricina unui incendiu declansat intr-o cladire din Georgia, SUA. Un martor a reusit sa surprinda imaginile incredibile, iar clipul a tinut cu sufletul la gura foarte multi oameni.

Fetita care apare in imagini a fost unul din cei 12 oameni salvati de pompieri din acel incendiu. Fratele ei, un nou-nascut, fusese aruncat cu putin timp inainte tot de parinti, in speranta ca le vor oferi copiilor lor o sansa de scapare.

„Prindeam copii ca pe mingi de fotbal (NR: fotbal american)”, a povestit capitanul echipei de interventii, Eric Jackson.

Imaginile au fost postate chiar de catre pompieri, si surprind momentul in care pompierul Scott Stroup a prins fetita in mod eroic, grabindu-se sa-i vina in ajutor ulterior.

Bebelusul, prins in cadere de o femeie-pompier, mama de tripleti la randul sau

Cu cateva clipe inainte, fratele fetitei fusese prins de Jackie Peckrul, o femeie pompier.
Mai mult decat atat, femeia povesteste cum a prins bebelusul fara sa fie avertizata de parinti ca fusese aruncat, insa concentrarea asupra misiunii a ajutat-o sa reactioneze imediat.

„Banuiesc ca ei au crezut ca asteptam sa il arunce. Nu-mi inchipui ce frica a putut simti acea mama.
Singurul lucru din mintea mea era <>. Mainile mi s-au desprins de pe scara si instinctiv l-am prins.”

Eroina are si ea o poveste incredibila la randul ei. Femeia, in plus fata de faptul ca are o profesie ce nu e tocmai populara printre femei, are la randul sau tripleti acasa.
Fiind la randul sau mama, ne putem doar inchipui presiunea pe care femeia-pompier a resimtit-o cand a fost nevoita sa prinda un nou-nascut aruncat de la balcon, toate in timp ce era urcata pe scara de interventii.

 

Sursa: viralthread.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie