Întâmplare emoționantă. Ce s-a întâmplat după ce o copilă de patru ani i s-a adresat unui bărbat cu ”bătrânule” | FOTO

Micuța Norah, fetița Tarei Wood, aștepta cu nerăbdare ziua de naștere când urma să împlinească minunata vârstă de 4 ani. Nici ea și nici mama ei nu își imaginau ce avea să se întâmple în această zi.

Cu o zi înainte de aniversare, micuța Norah îi spusese mamei sale că iubește bătrânii, că îi place felul calm și domol în care ei se mișcă și că 'vrea să îi iubească înainte ca ei să moară'.

Tara a fost tare emoționată de cuvintele fiicei sale și a le-a postat pe Facebook.

În următoarea zi, când era ziua fetiței, mama a luat-o de la școală și au mers la supermarket să cumpere niște prăjituri.

În timp ce Tara se uita prin rafturi, într-o clipă de neatenție, micuța Norah a început să facă cu mâna unui bărbat mai în vârstă și a strigat la el 'Hei, bătrânelule! Azi e ziua mea de naștere!'

Mama copilei a simțit că se scufundă de reușine când a auzit-o pe copilă că l-a strigat pe acel bărbat cu apelativul 'bătrânelule'. Dar înainte ca ea să apuce să-i explice fetei că nu e frumos să-i spună așa omului, bărbatul s-a oprit și s-a uitat la micuța Norah.

'Bună micuță domniță. Și câți ani împlinești tu astăzi?', a întrebat-o bărbatul cu blândețe în glas.

Apoi Norah a schimbat câteva vorbe cu el și fiecare a plecat în drumul lui. Peste câteva minute Tara și fiica i l-au întâlnit din nou pe bătrân și l-au rugat să facă o poză cu ele, explicându-i că Norah îl îndrăgește.

Așa au aflat că pe bărbat îl cheamă Dan și era un om care avea o voce tare caldă și au stat de vorbă ca și cum ar fi fost prieteni vechi. Norah l-a întrebat dacă vrea să petreacă de ziua ei împreună cu ea, dar bătrânul i-a răspuns cu lacrimi în ochi că nu. 'Îți mulțumesc, micuță Norah, oricum a fost cea mai frumoasă zi a mea de mult timp încoace'.

După ce Tara a postat povestea și imaginile pe Facebook a primit un mesaj. Cineva îl recunoscuse pe bătrân. Domnul Dan era un bătrânel tare cumsecade, dar care era foarte trist în ultima perioadă, după ce în luna martie îi murise soția alături de care fusese o viață întreagă.

Mămica fetei a fost așa emoționată încât a făcut rost de numărul de telefon al bătrânului și i-au făcut o vizită.

'Când am ajuns am văzut că era foarte îngrijit. Pregătise pentru Norah o carte de colorat și culori și a rugat-o să-i facă și lui câteva desene cu mânuțele ei, pentru a le pune pe frigider.

Apoi a luat un cuțit și a tăiat un trandafir pentru Norah și i l-a dat', a povestit Tara pe pagina ei de Facebook.

Vizita de câteva minute pe care o plănuise Tara s-a transformat în una de câteva ore bune. Micuța Norah și Domnul Dan s-au împrietenit și păreau că se cunosc de o viață.

'Mă uitam la ei și realizam că un bătrân trecut de 70 de ani își găsise alinarea alături de un copil de 4 ani care reușise să-i aducă din nou zâmbetul pe față', a povestit mămica.

'Norah m-a vindecat', i-a spus bătrânul după o perioadă în care l-au vizitat frecvent. Iar mărturisirea lui a emoționat-o pe Tara până la lacrimi.

Acum micuța Norah se gândește tot timpul la domnul Dan, își întreabă mama dacă este bine, dacă are nevoie de ceva și a făcut-o să-i promită că vor trece pe la el măcar câteva minute pe săptămână, dacă nu se poate mai mult.

'Nu am încurajat-o pe Norah să vorbească cu străinii, dar câteodată lucruri minunate se pot întâmpla atunci când îți lași copiul să facă asta', a scris Tara.

Sursa foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau