„Am invatat sa imi iubesc copilul, desi initial nu l-am vrut” – povestea unui tata

Acest barbat era ferm convins ca nu isi doreste copii, insa prietena lui i-a facut, fara voia sa, o surpriza de proportii. Reactia lui e cea mai frumoasa parte a povestii.

Barbatul s-a confesat anonim pe pe Imgur, o platforma online de imagini, unde a pus si o poza cu fiul sau, alaturi de catelul familiei. Iata cum a ajuns un om care nu isi dorea nici in ruptul capului copiii, sa invete sa isi iubeasca copilul nascut din greseala.

Initial nu-si putea imagina viata cu un copil. Acum nu si-o poate imagina fara:

In urma cu 6 luni prietena mea a nascut. Nimeni nu stia ca era insarcinata, nici macar ea.
Nenumarate teste ieseau negative, iar medicii au pus abdomenul ei umflat pe seama unei gastrite de care suferea atunci. Lua anticonceptionale, deci nu aveam niciun motiv sa ne indoim de rezultatul testelor. Fiul meu s-a nascut in toaleta, cu capul inainte, la ora 2 dimineata intr-o zi de sambata, aproape fara travaliu.

Nu mi-am dorit niciodata copii, deci a spune ca nu stiam cum sa procesez asta ar fi o nimica toata. Cand mi-am lasat prietena peste noapte la spital, pe buna dreptate ma gandeam sa nu ma mai intorc.
Nu sunt mandru de asta, dar asta e adevarul. Prietena mea stia ce parere am despre copii si mai tarziu mi-a si confirmat ca ea credea ca nu ma mai intorc.

Fiul meu se numeste Harry, dupa Harry Dresden, pe care il si citez: „Sunt unele lucruri de care nu poti fugi. Nu daca vrei sa mai poti trai impacat cu tine dupa aceea.”

M-am intors si mi-am asumat responsabilitatea.

Asa am aflat ca micutul Harry e chiar minunat. Nu prea plange, e cel mai vesel bebelus pe care l-am cunoscut, si doarme 9-10 ore pe noapte, apoi se trezeste zambind.

E incredibil de frumusel, iar pentru mine e prima oara cand gandesc asta despre un copil. Ma trezesc in unele dimineti si inca nu-mi vine sa cred ca sunt cu adevarat tata. Apoi ma uit la el in patut, el se uita la mine si zambeste cu gura pana la urechi si ma indragostesc iar.

Lui Thor, bullmastifful meu de 13 luni, ii e drag de asemenea. Eram ingrijorat ca un caine de 64 de kg, ce e inca la fel de energic precum un pui, n-ar putea locui in aceeasi casa cu un bebelus.
Insa Thor e atat de grijuliu in preajma lui, iar cand apar straini prin preajma, devine cel mai bun aparator pe care un copil si l-ar putea dori.
Se pune intre Harry si restul musafirilor, uitandu-se la musafiri. Nu maraie si nici nu e amenintator. Dar sta acolo si lasa clar de inteles ca acolo e limita.
Ce pot sa zic? Sunt mandru de amandoi puii mei.”

Sursa imagine si text: imgur.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau