Jamie Oliver, tată a șasea oară? Dezvăluirea tulburătoare făcută de soția lui

Jamie Oliver ar putea deveni tată a șasea oară, a declarat soția celebrului bucătar în cadrul unei declarații în care a dezvăluit pentru prima dată și suferința ei legată de faptul că a pierdut o sarcină.

Jools Oliver, soția lui Jamie Oliver, a vorbit pentru prima dată despre faptul că a pierdut o sarcină. De-a lungul timpului, ea și soțul ei nu au făcut un secret din faptul că au probleme de fertilitate și au reușit cu greu să facă copii, însă niciodată nu au făcut public faptul că Jools a pierdut o sarcină.

'Am suferit un avort spontan la 3 luni de sarcină. Iar din cauza asta am fost extrem de îngrijorată în momentul în care am rămas din nou însărcinată. În astfel de situații rămâi cu această teamă și nu te mai poți bucura de primele luni ale sarcinii', a dezvăluit Jools, care nu a spus însă și când s-a întâmplat acest lucru.

Jamie și Jools Oliver sunt căsătoriți de aproape 17 ani și au în prezent cinci copii: Poppy Honey, în vârtsă de 14 ani, Daisy Boo, de 13 ani, Petal Blossom- 7 ani, Buddy Bear-6 ani și un bebeluș în vârstă de 6 luni, River Rocket.

La vârsta de 17 ani, Jools a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce în cazul multor femei provoacă probleme de fertilitate. Așadar, înainte să rămână însărcinată prima dată, Jools a urmat numeroase tratamente hormonale.

Citește și: Cum își pedepsește Jamie Oliver copiii

Jamie Oliver, tată a șasea oară?

La vârsta de 41 de ani, Jamie Oliver a devenit tată pentru a cincea oară, asta după ce soția lui Jools a spus că nu este de acord cu ideea lui de a-și face o vasectomie. Ba, mai mult, ea susține că e foarte posibil ca Jamie Oliver să devină tată pentru a șasea oară.

Acum, la șase luni după ultima naștere, Jools susține că deja perioada mai grea a trecut și se gândește că ar mai putea face asta încă o dată.

'Nu pot spune că am tras linie. River are șase luni acum și deja am trecut peste perioada dificilă în care nu dormea nopțile. Este o bucurie acum. Am îmbătrânit, dar aș putea oricând să o fac din nou dacă-mi permit organismul', a declarat Jools.

Sursa:dailymail.co.uk.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii