Jogging în scutece

Sâmbătă, 4 octombrie, la ora 12:30, părinții sunt invitați cu tot cu copii, în Piața Constituției, la curse Jogging în scutece.

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, când au participat peste 200 de mamici și tătici, Cursa Jogging în Scutece sprijinită de Programul SAMAS – Sănătate pentru Mame și Sugari continuă, fiind deschisă tuturor părinților care au copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 4 ani. Joggingul cu căruciorul este un prilej de divertisment și socializare, dar și de a face sport în familie, petrecând timpul liber împreună. De asemenea, părinții care preferă să își transporte bebelușii în sisteme de tip marsupii sunt așteptați să se înscrie și să participe la cursă, cu mențiunea că nu vor alerga, ci vor opta pentru mers alert.

Distanța cursei este de 800 m, timpul de desfășurare este nelimitat, iar premiile sunt acordate prin tragere la sorți pentru 5 participanți curajoși care trec linia de finish. Fiecare dintre cei 5 câștigători vor primi o trotinetă și o gentă termoizolantă.

Înscrierea este gratuită și se realizează pe site-ul bucharest-marathon.com, la secțiunea Cursa copiilor/Jogging în scutece, susținută de SAMAS.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri