Jurnalista Sanda Nicola se bucura din plin de viata de mamica

Jurnalista Sanda Nicola a devenit mamica si se bucura din plin de maternitate, mai ales ca viata a incercat-o din plin pana sa ii daruiasca fiica minunata pe care astazi o strange la piept.

Jurnalista a devenit foarte activa pe pagina personala de Facebook dupa nasterea fiicei sale Agnes si posteaza frecvent imagini cu micuta.

Intr-o postare in care apare micuta Agnes, Sanda Nicola scrie 'I started to question the angels
And the answer they gave was you…' (n.r. 'Incepusem sa pun ingerii la indoiala si atunci raspunsul pe care mi l-au dat ai fost tu').

Intr-o alta postare, jurnalista Sanda Nicola isi aminteste cu bucurie e copilarie si ne arata cat de mult seamana cu ea fiica ei Agnes.

Imaginea este insotita de un mesaj emotionant: 'Cred că „cineva” îmi transmite că fetița din fotografia color a înviat-o pe cea din poza alb-negru. Simt că iau totul de la capăt și mi se oferă șansa să îndrept ce era strâmb… Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, copilul meu!'

Pentru Sanda Nicola aceasta sarcina este o minune pentru ca in ultimii ani a trecut prin momente greu de imaginat pentru orice femeie.

Pana la varsta de 31 de ani Sanda a si-a pierdut baietelul, pe Valdimir, la doar 3 ore de la nastere, a trecut printr-un divort si a castigat lupta grea cu canceul de col uterin.

Insa viata a rasplatit-o pentru tot ce a indurat si i-a daruit-o pe Agnes si acum jurnalista Sanda Nicola se bucura de toate provocarile care vin o data cu viata de proaspata mamica.

 

Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie