La 20 de saptamani de sarcina s-au apucat sa caute cosciug pentru bebelus. Cand nu mai sperau intr-o minune ea s-a intamplat

T.K. si Deidrea Laux par un cumplu absolut normal la prima vedere, insa dincolo de aparente se ascunde o adevarata drama.

Cei doi soti erau foarte bucurosi ca vor avea un baietel si asteptau cu nerabdare sa il cunoasca pe micut. Facusera deja primele ecografii, ii auzisera inimioara cum bate si erau foarte fericiti.

La 20 de sarcina, cand au mers din  nou la control, T.K. si Deidrea Laux au aflat o veste cutremuratoare.

Medicul a observat ca ochii micului erau foarte apropiati, ceea ce denota o anomalie la creier. Dupa mai multe analize s-a dovedit ca micutul Thomas suferea de o boala foarte rara care ii este fatala.

Medicii i-au sfatuit pe parinti sa intrerupa sarcina, insa cei doi au refuzat. Au discutat si au decis ca nu pot face acest lucru si vor sa isi cunoasca bebelusul chiar si pentru o scurta perioada de timp.

Astfel ca, dupa cea de-a 20-a saptamana de sarcina, in loc sa se bucure ca vor deveni parinti, Deidrea si sotul ei au inceput sa caute cosciug pentru micutul din pantece. Povestea lor a emotionat o multime de oameni si au primit sprijin neasteptat.

O noua minune a aparut in viata lor

Desi aproape ca isi pierdusera speranta de a mai avea un copil din cauza acestei malformatii congenitale numita trisomia 13, la fix un an de zile dupa ce si-au ingropat bebelusul, Deidrea a ramas din nou insarcinata. Emotiile au fost imense si presiunea aproape de nesuportat, dar la fiecare ecografie la care i se spunea ca fetita pe care o avea in pantece era bine, incepea sa creada tot mai mult intr-un miracol.

Exact de Craciun, Deidrea a inceput sa simta contractiile puternice si, in scurt timp, micuta Isabella a fost adusa pe lume, un copil perfect sanatos.

Foto: Hepta
Sursa: dallasnews.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau