A lasat asistentele mute de uimire cand s-a nascut. Semana cu un personaj de poveste

Acest bebelus a lasat muta de uimire lumea intreaga, imediat ce s-a nascut. Care e surpriza pe care i-a facut-o mamei ei? Sa spunem doar ca, daca Elsa ar avea o fetita, aceasta ar fi!

Jessica Smith a dat nastere fetitei ei, Devina, pe 1 mai, 2017. Mamica ei a ramas socata cand a vazut-o pentru prima data si la fel s-au simtit si asistentele!
Femeia, mamica a trei copii, a povestit ca nu se astepta ca fetita ei sa se nasca cu parul complet alb.

O fetita a spus ca arata ca o papusica

„N-am stiut pana cand s-a nascut. Doctorul mi-a spus in timpul nasterii ca are mult par, dar a fost un real soc cand am vazut-o. Avea atat de mult par, o nebunie!”
Familia a facut imediat legatura cu un personaj principal din Urzeala Tronurilor, Daenerys, deoarece si aceasta are un par superb, aproape alb, ce pare magic.
„E atat de mica! N-am scos-o inca pe afara prea mult, dar cand am dus-o la control la doctor, o fetita a spus ca arata ca o papusica„, povesteste Jessica.
Se pare insa ca exista o explicatie medicala pentru parul bebelusei: doctorii au diagnosticat-o cu albinism partial, motiv pentru care va avea nevoie de controale periodice la ochi, pe masura ce creste.

Tenul si parul micutei – consecintele unei tulburari genetice

Albinismul este o tulburare genetica, ce se caracterizeaza printr-o productie scazuta sau chiar inexistenta a pigmentului melanina, cea care ne da culoarea pielii, a parului sau a ochilor.
Persoanele care sufera de albinism sunt predispuse la dezvoltarea unor probleme de vedere, sunt foarte sensibile la soare, motiv pentru care trebuie sa aiba mult mai mare grija in privinta expunerii la soare si folosirii cremelor cu factor de protectie.
Bebelusa Devina pare insa a fi sanatoasa in rest si, desi parintii au gasit asocierea intr-un alt personaj de poveste, noi credem ca seamana foarte mult cu Elsa.
Voi ce parere aveti, seamana?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau