Liv Tyler va fi din nou mămică!

Deși nu a confirmat încă sarcina, Liv Tyler nu-și mai ascunde burtica în creștere. E!online a anunțat primul 'oficial' vestea, confirmată ulterior de mai mulți apropiați ai cuplului Liv Tyler – Dave Gardner, iar cea mai recentă poză online apărută cu Liv într-o salopetă care nu mai poate ascunde burtica este dovadă suficientă.

Vestea că Liv Teler este din nou însărcinată a fost cu atât mai suprinzătoare cu cât relația cu Dave de-abia a ieșit la iveală. Dave Gardner ese bun prieten Cu David Beckham, iar Liv și Tyler au fost văzuți împreună abia luna trecută, pe când se întorceau de la o petrecere, deși s-a aflat ulterior că erau un cuplu încă din primăvară. La scurt timp, îndrăgostiții plecau în Fortmentera, Spania, iar jurnaliștii comentau deja că burtica actriței e cam mărișoară, punând însă asta pe seama kilogramelor în plus.

Copilul care se va naște este al doilea pentru Liv, care mai are un băiețel de 9 ani și al treilea pentru Dave Gardner, care a fost căsătorit 7 ani cu actrița Davinia Taylor.

foto Hepta

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie